Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha egy pasi sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy pasi sokat néz, társaságban mindig felém fordul testtel (mégha mással is beszél) és zavarba jön előttem, akkor miért nem kezdeményez?

Figyelt kérdés

Nem akarok beképzelt lenni de igénes ápolt lány vagyok (nem cicababa típus)és hál' Isten a sors is szép pofival áldott meg...most tetszett egy fiú én nem szóltam hozzá,nagyon rá se néztem mégsem kezdeményezett hiába vártam :(

Én 20 ő 17

2014. szept. 4. 15:42
 1/3 anonim válasza:

Töketlen ! Lehet beindulna a dolog a részéről, ha az első lépést te tennéd meg. Tudom, "szabály" szerint ez úgy működne, hogy ő tegye meg az első lépést, de ha neked szimpatikus, akkor próbáld meg azt, hogy te teszed meg az első lépést.

Amúgy ha rá sem néztél, nem is szóltál hozzá, szerinted mit mutattál a gyerek irányába ? Azt, hogy érdekled, vagy azt hogy nem ?

2014. szept. 5. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:
valami jellel tudasd vele, hogy vetetted a lapot, mert valóban töketlen. Vagy lehet, h van vkije, és te ismered?
2014. szept. 8. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
63%
Még szerencse hogy vannak rib ancok különben kihalna az emberiség.
2014. szept. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!