Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan spóroljunk pénzt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan spóroljunk pénzt, amikor nőkkel ismerkedünk?

Figyelt kérdés

Most nemrég az egyik topikomban felmerült a kérdés a nők és a pénzköltés kapcsán. Jó érv volt, miszerint hiába nem megyek prostihoz, ha költök a nőkre, ugyanúgy fizetek a szexért. Leírtam a módszerem, hogy azért ez nem így van. Egyébként ha így lenne, az magában hordozná azt is, hogy minden nő prosti.

Bemásolom tehát az én módszerem, amit írtam a választa. Ha valaki tud ennél jobbat örülnék, ha megosztaná velem. Köszönöm előre is!

Tehát a módszerem:

------

"Nos, én nem szoktan költeni a nőkre. A maximum ajándék, amit kaphat tőlem egy csaj, az egy kis csoki, (pl. MilkyWay szelet), de azt is csak akkor, ha látom, hogy megdolgozott érte. Az a kb. 100 Ft nem pénz.

Más esetben, csak akkor költök komolyabban, ha tudom, hogy azt visszakapom. Ha pl. Meghívom pizzázni, azt abban a tudtadban teszem, hogy tisztában vagyok vele: legközelebb visszahív.

Egy másik eset: ex-barátnőmnek az első randira vittem, egy (drágabb) dobozos csokoládét, ő viszont a kedvenc ételemet főzte aznap.

Szóval ez így nem ugyanaz, mint a prostizás. Nem fizetek, vagy ha igen, akkor keveset. De azt valamiyen formában visszakapom tőle, mert ő is költ rám, így sosem leszek minuszban, 0-ra mindig kijövök. Ráadásul ebben a dologban vannak érzelmek (főleg a csaj részéről), a prostizás meg üzlet."

2018. szept. 27. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:
30-as: büszke lehetsz magadra! Inkább meg sem kérdezem, hogy ezzel a mentalitással hány nőt dugtál meg az elmúlt 5 évben. Két kezemen meg tudom számolni. Ugye jól tippelek?
2018. szept. 28. 08:42
 32/73 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de te most arra vágsz fel, hogy egy orbitális nagy hímku.rva vagy, aki strigulázza, hogy hány nőt dugott meg, és ettől érzi magát többnek és sikeresnek?

Hát...azta... szavak nincsenek...

Akkor a te szemedben egy filléres sarki ku.va a nők csúcsa, mert naponta 10 pasi akarja megdugni, és még fizet is érte?

😄😄😄

Ötezerért mit vállalsz?

2018. szept. 28. 08:48
 33/73 anonim ***** válasza:
93%

Alapvetően van logika abban amit a kérdező ír. Sőt egy egészséges párkapcsolat épp az adok kapok miatt lesz egyensúlyban. Ami betegessé teszi a kérdező látásmódját az a fillér baxás. Az emberek nem csak a párkapcsolatok de más kapcsolatok terén se ennyire mániásan pontosak.

Amíg egy ilyen ember csak barát addig általában nem zavarja a másikat ez a kényszeresség de egy ilyen emberrel szerintem egy átlag gondolkodású nő/férfi sem akar kapcsolatot. És ez nem a pénzről szól. Arról hogy mennyire kiábrándító rájönni hogy ennyire keveset jelentésű a párodnak fáj rájönni hogy míg te kedvességből adsz valamit addott esetben az árat nem is figyelve ő hidegen érzelmek nélkül üzletel egy egy ajándék vagy gesztus értékét és az arra nyújtott ellenértékét figyelve. Emellett fárasztó ha mindig a hátsó szándékot kell keresned ha a párod ad valamit vagy azon gondolkozni mi lehetne megfelelő ellenszolgáltatás. Hogy abba ne menjek bele mi lenne a GYES alatt vagy minden ünnepen mikor a gyereknek ajándékot kell venni.

De amíg a kérdező nem akar barátnőt amíg egy nőt se szédít azzal hogy szereti addig a módszerrel nincs baj. Sőt ha őszinték akarunk lenni mindig attól esik igazán jól egy bőkezű vagy egy csoki akitől ez ritka gesztus. Ugyanakkor persze ha tudnánk hogy mögöttes szándékkal adták máris nem érne semmit. De a legtöbb esetben nem derül ki.

A gond ami miatt szerintem nagy indulatokat vált ki hogy ha ezt “barátnő szerzésére” alkalmazzák anèlkül hogy szerencsétlen másik fél értesülne arrol milyen kelepcébe sétál épp bele. Mert amíg úgy megy bele a csaj/pasi egy kapcsolatba hogy nem ismeri a másik az átlagtól merőben eltérő világnézetét addig ő át van bacva. És szerintem mindenki fél hogy egy ilyen kapcsolatba ragad vagy feccöl éveket érzelmeket feleslegesen mire rájön hogy kivel él együtt. És a rózsaszín köd miatt erre bizony meg van az esély. Azért vált ki haragot mert az emberek elképzelik mi lenne ha a párjukról kiderülne hogy ilyen szemmel nézi a kapcsolatukat és ez a legtöbb embernek nagyon fájna.

2018. szept. 28. 08:49
 34/73 A kérdező kommentje:

@07:54

Tévedés. Nem azért szopnak le, mert mástól túl keveset kapnak, hanem azért mert mástól túl sokat.

De mondok valamit!

Menj fel egy közösségi oldalra, ahol népszerű csajok vannak. Nézd meg a kommenteket! Mit látsz? Pasik rengeteg bókot, lájkot adnak a csaj fotóira, úgy tolonganak ott, mint a heringek! Biztos lehetsz benne, hogy ezekna fazonok elhalmoznák ajándékkal a nőt. Erre mit látsz?

A CSAJ LE SE SZARJA EZEKET AZ ÜRGÉKET.

Nem reagál még egy köszönömöt sem... húgom elég népszerű csaj volt mikor ismerkedett, alig-alig írt vissza. Már ott megtanultam, hogy ezt a balfax viselkedést hanyagolni kell.

Ellenben ha tőlem kap egy bókot (vagy kis meglepit) egy csaj, azt jobban fogja értékelni, mert egy ilyen embertől nagy dolog.

És mondjak még valamit?

ÉN IS jobban szeretem az ilyen viselkedést. Jobban bírom az olyan csajokat, akik nem lógnak rajtam folyton, akik nem tesznek mindent a seggem alá, hanem időnként lepnek meg valamivel. Az sokkal izgalmasabb.

A normális emberek nem igazán bírják a "szeretetk**vákat. Ez nálatok divat GYIK-es barátaim, talán azért, mert ti is azok vagytok.

2018. szept. 28. 08:53
 35/73 A kérdező kommentje:

@08:

Természetesen nem szokásom szédíteni a nőket.

Az igaz, hogy bunkó vagyok, de tahó nem.

Én elmondom a csajoknak, hogy nem akarok semmi komolyat. Aztán választ, hogy mit akar. Én feldobom a labdát, de ő csapja le.

Ezen kìvül nem szokásom azokat a nőket sem zaklatni, akik elmondják, hogy nem akarnak tőlem semmit. (Esetleg ex-ről is lehet szó, aki megmondja, hogy már nem szerelmes belém, hagyjam békén).

Tiszteletben tartom ezeket a véleményeket és eltűnök az életükből és soha többé nem keresem őket.

2018. szept. 28. 09:00
 36/73 anonim ***** válasza:
93%
Isten gyere le😂😂😂
2018. szept. 28. 09:45
 37/73 anonim ***** válasza:
93%

Nahat, en nokent tobbet koltok a barataimra, mint te a noidre. Maga a gondolkodasmodod beteges, azok a nok, kik elfogadjak, hogy te "jutalmazod" oket egy 100 forintos csokival, es meg orulnek is neki, egyertelmuen lelkibetegek.

A lajkolgatos sztorid azert hulyeseg, mert sokszor olyan pasik irogatnak, akiket alig ismersz, max latasbol es azert nem reagalunk, mert fura az ilyenre. Vagy mert mar elotta zaklattak minket aljastilusban, hogyan szeretnenek megdugni minket. Ha egy normalis srac ir bokot kepem ala, azt megkoszonom.

2018. szept. 28. 10:15
 38/73 anonim ***** válasza:
93%
Ja es nem allatok vagyunk, akiket meg kell tanitani dolgokra vagy beidomitani. Bar szamomra egyertelmu, hogy veled max buta birka nok kezdenek, gondolom ebbol indulsz ki.
2018. szept. 28. 10:17
 39/73 anonim ***** válasza:
94%

"hány nőt dugtál meg az elmúlt 5 évben. Két kezemen meg tudom számolni. Ugye jól tippelek?"

Bocsi, nem mindenki olyan eccerű, primitív lélek, hogy a célja legyen minél több nőt megdugni.

Azért azt megnézném, milyen agyi kapacitású nők állnak veled szóba.

2018. szept. 28. 10:24
 40/73 anonim ***** válasza:
97%
Én most nem értelek. Ha egyéjszakás kalandokat, szexkapcsolatot keresel, akkor miért mentek el pizzázni, mi értelme a csokinak? Valahol ex barátnőről írsz (ha jól emlékszem), ha csak szexre keresel párt, őket nevezed exnek? Én inkább dugópajtinak vagy hasonlónak nevezném őket,és akkor már teljesen érthető lenne az, hogy nem veszel nekik semmit. Valahol az is, hogy úgy beszélsz róluk, mint az állatokról, hiszen csak aktusról van szó. Párkapcsolatban, ahol szerelmesek vagytok már más. Ezzel a felfogással komoly kapcsolatod nem lesz, de ha nem is akarsz, akkor nincs baj azzal, amit írsz. Én már csak azt nem tudom, hogy akkor minek a randi, meg a kedves gesztus (a csokira gondolok, amit elméletileg akkor veszünk a másiknak, amikor csak annyit akarunk kifejezni, hogy gondolunk a másikra, ez nem jutalomfalat. Azt a kutyámnak adok.)?
2018. szept. 28. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!