Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mostok a párotokra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mostok a párotokra, vagy elvárjátok, hogy ő is mosson?

Figyelt kérdés
Anno volt barátnőm megmutatta, hogyan kell, de aztán úgy elb...tam, hogy inkább ő mosott mindig. Fehéret a színesekkel összemostam, és ezt nem kellett volna meg az öblítőt is összekevertem a mosószerrel. Most, h nincs barátnőm, aki ezt megcsinálja, kénytelen vagyok magam boldogulni, megkérni valakit, h segítsen, v interneten utánanézni, h melyik mosószer mire való,meg hány fokra állítsam be. Az ilyen konyhai meg fördőszobai tisztítószerek ,az nem az én terepem.
2018. aug. 15. 05:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
nincs felosztva köztünk, hogy na te mindig mosol, én majd mindig mosogatok. akinek éppen eszébe jut valami, talál valami tennivalót, az megcsinálja.szóval ja, nem válogatjuk ki a szennyesből a saját ruháinkat, hogy csak azt mossuk ki. de házhoz se jártam soha, hogy a nála lévő ruhákat kimossam neki, mert nem képes felfogni hogy kell bekapcsolni egy mosógépet. meg azért ahhoz se kell sok ész, hogy ne moss színeseket fehérrel. én értem hogy te ezt viccesnek tartod, férfiasnak, hogy nem értesz ilyen "női" dolgokhoz, de inkább ne hangoztasd és tanulj meg mosni, mert gáz. ez kb olyan, mint amikor azon nevetgélnek nők, hogy "haha, én nem tudok főzni", mintha ezek valami menő dolgok lenének.
2018. aug. 15. 12:15
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi szerencsétlen nő:) Másba nem tud kapaszkodni, csak abba, nem mosok, nem mosok, nem mosok:))

Egy nő elvárja, mossak magamra, akkor ne szóljon egy szót sem, ha néha másba is bele lógatom:))

2018. aug. 15. 13:00
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted talán nem az a normális, hogy ha 2 ember él együtt, akkor osztoznak a házimunkán?

2018. aug. 15. 13:27
 34/35 anonim ***** válasza:
89%

32: szerintem senkit se zavar, hogy mibe lógatod, mert ide egyelőre senki nem írt olyat, hogy szívesen lenne olyan pasival, aki annyira igénytelen, hogy nem mos magára. Szóval amíg nincs csajod, nem megcsalás...

Nyugodtan viselkedhetsz úgy, mint egy èletképtelen ovis, csak te se csodálkozz, ha a csajod keres egy felnőtt férfit, aki be tudja kapcsolni a mosógépet, felrakja a tetejére, és rendesen megdugja, amíg centrifugáz.

2018. aug. 15. 13:36
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

"És akkor most ide kérem kommentelni azokat, akik fennakadnak azon, hogy állandó szófordulat, hogy a feleség mossa a xaros gatyát! Na ugye, hogy milyen nagy dolog!"

Parancsolj, itt vagyok! Ettől még mindig nem lesz szaros az a gatya. Persze lehet, hogy a te férjed a gatyájába törli a seggét...

2018. aug. 17. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!