Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, egyetemista lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egyetemista lányoknál is elvárjátok, hogy minden felesben menjen?

Figyelt kérdés
Nem várom el, hogy eltartsanak, de nekem abszurd, hogy egy felnőtt dolgozó férfi is centizgessen egy pizza árán vagy egy mozin. Ilyen esetben is az lenne a természetes, ha minden felesben menne?
2018. máj. 23. 12:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Ja, hogy ő "centizget", meg "abszurd". De ha a te pénzedről lenne szó, akkor meg világégés.
2018. máj. 23. 12:22
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Emlékszem, mikor még én is fősulis voltam, és még nem dolgoztam. Igyekeztem ilyenkor mindig olyan programot kitalálni, ami nem kerül pénzbe, vagy csak nagyon minimálisba és ezek is csak ritkán fordultak elő, mert tudtam, hogy amit én beleadok, az a szüleim pénze, vagy amit nagymamámtól kaptam, és nem akartam, hogy a párom fizessen mindent.

Mikor taliztunk mindig vittem magammal kaját, hogy még erre se kelljen plusz pénzt kiadni teljesen feleslegesen.

Alakítsátok úgy a programot, hogy ne kerüljön pénzbe. És moziba se minden hónapban menjetek.

Azért két főre egy mozi kb 3000 ft. De ez is attól függ, hogy hol.

Menj diákmelózni, ha pénzes programokat szeretnél, és ne várd el, hogy majd a másik mindig mindent fizet helyetted.

2018. máj. 23. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Ez teljesen egyénfüggő dolog. Vannak, akik minden garast sajnálnak egy nőre, más felesben szereti, megint más soha az életben nem enged fizetni. Volt már mindhárom kategóriából barátom, nyilvánvalóan mostmár csak az utolsó kettőre “utaznék”, mert ha ilyen is van, akkor miért ne őt választanám? Főleg, hogy én még tanulok és ezt ők is tudják. Amúgy a pasik többsége azért eleinte igen nagyvonalú, utána átmegy esetleg felesbe, bár nem mindig, jelenlegi párom felvetett egy thaiföldi utat, mondom aha, egyetemista vagyok, esetleg álmaimban :D Aztán mondta, hogy fizetné. Szóval ne szarozz garaskodókkal, ha van jobb is.
2018. máj. 23. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Azt nem írtad, hogy ha tőle várod a pénzt, akkor te miben adnál bele többet a kapcsolatba, mint ő.
2018. máj. 23. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Az a helyzet kérdező, hogy manapság nincs olyan, hogy illem. Csomó nő ennyi idősen és szerény anyagi háttér mellett is ragaszkodik ahhoz, hogy ő önellátó és ők nem veszik jó néven, ha meg akarják hívni. Máskor meg jómódú középkorú nő is elvárja a régi világ szokásait, mert ő így szocializálódott. Randizásban szerintem nem nagyon van olyan, hogy természetes, mert mindenkinek a tettei mögött ott van az egész világnézete. Ha akarom természetes, hogy meghív, de ugyanolyan természetes az is, hogy ő neked még senkid, miért kéne fizetnie a te programodat?

Én az a típusú nő vagyok, aki nem szeret más terhére vacsorázni. Megmondom már az elején, hogy van-e erre pénzem vagy sem, így ő el tudja dönteni, hogy ennek ellenére meghív vagy alkalmazkodik hozzám és keresünk csóró programot. Amúgy ha randira nincs pénzed akkor a barátnőiddel sem ülsz be sehova? Nem veszel magadnak egy új rúzst sem, vagy csak a férfira sajnálod a pénzt?

2018. máj. 23. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Nem kell mindennek felesben mennie, de amint elvárás lesz belőle, mert neki minden jár, akkor hamar ajtón kívül találhatja magát.

Egyébként én is dolgoztam egyetem alatt férfiként teljes munkaidőben és nem büfészak mellett. Így 1-1 mozinak a felét szerintem össze tudod diákmunkázni te is.

2018. máj. 23. 14:50
 7/12 anonim ***** válasza:
43%
Nálunk kb mindent a párom fizet. Horvátországi nyaralást, mozikat,egyéb kirándulások, ettermek. Nekem nem kell olyan pasi aki mindent centizget... ettől sokkal jobbak vannak :) 18/L
2018. máj. 23. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

És mióta is vagytok együtt? Ő mennyi idős?

Kislány, nem minden a pénz!

De nem baj, majd ha agyilag is érett felnőtt ember leszel, majd meglátod.

2018. máj. 23. 15:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Most akkor tamogatod van van pasid ....? Tudod van olyan,aki meghiv mindenre es te ledolgozod az arat neki. Ugy latszik neked erre van szukseged.
2018. máj. 23. 16:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Van most párom és ő rendes ebben, általában ő állja a programokat. Nem ez a fő szempont nekem se, de visszatetsző valahol. Amikor egyetemistákkal randiztam, akkor rendben volt, hogy feleztünk. De amikor dolgozó férfiakkal, akkor nem volt részemről folytatás ott, ahol centizgetés ment mondjuk egy gyroson.
2018. máj. 23. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!