Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, egyetemista lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egyetemista lányoknál is elvárjátok, hogy minden felesben menjen?

Figyelt kérdés
Nem várom el, hogy eltartsanak, de nekem abszurd, hogy egy felnőtt dolgozó férfi is centizgessen egy pizza árán vagy egy mozin. Ilyen esetben is az lenne a természetes, ha minden felesben menne?
2018. máj. 23. 12:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%
26 éves. Nem is a pénzért vagyok vele :) annyit kolt rám mint egy normális férfi és nem én varom el tőle,magától adja. Egyáltalán nem sok ez a költekezés,a családunkban ez alap elvárás ennyi. Mi is segítünk neki. Észt meg nem kell osztani,azért mert Neked nem telik ilyenre esetleg:) én csak a kérdésre válaszoltam de tudhattam volna,hogy ilyen hozzad hasonló csöves be szól
2018. máj. 23. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez az egesz kerdes elgondolkodtato. En parom 3 eve dolgozik en azota tanulok egyetemen es mindenben felesben vagyunk. Nagyon szeretem ot, de barmi megtortenhet es azert ne varja mar el egy adott no, h a pasi mindenet rakoltse. Nokebt belegondolok egy ferfi helyzetebe vagy az anyja ad neki ha tanul, azert rossz lehet ott anyanak is lenni. Vagy amit o keres azt ram kolti. Meg ferfikent regen mas volt. Egy-ket baratno utan megalltak, hazassag ilyesmi. Ha itt egy ferfi a mai vilagban minden baratnojet egy elet alatt tegyuk fel 4-5 not, 30 eves koraig penzelne akkor nem lenne egy forintja sem ilyen noi igenyek mellett..
2018. jún. 5. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!