Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvárjátok a lányoaktol a magassarkut ranid?
Figyelt kérdés
ha igen miért?2017. szept. 22. 12:09
1/13 anonim válasza:
Tetszik ha egy no magassarkut visel, de nem ettol lesz jo vagy rossz a randi.
2/13 anonim válasza:
Nem, sőt alapból nem rajongok érte, ha állandóan hordja, szerintem ez alkalmi viselet, olyan mint nálam az öltöny meg a nyakkendő amit ünnepekre veszek fel (inget szoktam hordani civilben is).
Viszont katasztrófa a helyesírásod, vagy csak a klassziks nóta utolsó két sora illik rád?
"Azt mondta az öreg Kiss
Ne csak együnk, igyunk is
És mit mondott az öreg Nagy?
Ne igyál, mert részeg vagy..."
3/13 anonim válasza:
Nyilván csinos, de nem elvárás. Helyszíntől is függ, pl ha egy piknikre oda állítana magas sarkúban....
5/13 anonim válasza:
Én ismerkedtem olyan pasival akinek elvárása volt a magassarkú.
Megmondtam neki ,ha majd vesz autot és cipeli a fenekem ,akkor hordok magassarkud ,de amig gyalog meg busszal megymdk a randira addig kuss.
Igaz nekem van kocsim.
N25
7/13 anonim válasza:
Tetszik, de nem várom el. Viszont szexnél néha alap. :)
8/13 anonim válasza:
Egy komoly kapcsolatban csak az lehet az elvárás, hogy tudja önmagát adni a másik fél.
9/13 anonim válasza:
Mégis miért várnám el? Ez valami új phaszság? Valami hülye kihívàs vagy ilyesmi?
10/13 anonim válasza:
Nem várom el sem randin, sem egyébként, engem az sem zavar, ha - jó, mondjuk ha nem étterembe vagy színházba mennénk - tornacipőt húz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!