Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti elvárjátok a lányoaktol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elvárjátok a lányoaktol a magassarkut ranid?

Figyelt kérdés
ha igen miért?
2017. szept. 22. 12:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik ha egy no magassarkut visel, de nem ettol lesz jo vagy rossz a randi.
2017. szept. 22. 12:11
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem, sőt alapból nem rajongok érte, ha állandóan hordja, szerintem ez alkalmi viselet, olyan mint nálam az öltöny meg a nyakkendő amit ünnepekre veszek fel (inget szoktam hordani civilben is).

Viszont katasztrófa a helyesírásod, vagy csak a klassziks nóta utolsó két sora illik rád?

"Azt mondta az öreg Kiss

Ne csak együnk, igyunk is

És mit mondott az öreg Nagy?

Ne igyál, mert részeg vagy..."

2017. szept. 22. 12:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Nyilván csinos, de nem elvárás. Helyszíntől is függ, pl ha egy piknikre oda állítana magas sarkúban....
2017. szept. 22. 12:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. szept. 22. 12:22
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Én ismerkedtem olyan pasival akinek elvárása volt a magassarkú.

Megmondtam neki ,ha majd vesz autot és cipeli a fenekem ,akkor hordok magassarkud ,de amig gyalog meg busszal megymdk a randira addig kuss.

Igaz nekem van kocsim.

N25

2017. szept. 22. 12:22
 6/13 anonim ***** válasza:
megyek*
2017. szept. 22. 12:23
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
Tetszik, de nem várom el. Viszont szexnél néha alap. :)
2017. szept. 22. 12:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy komoly kapcsolatban csak az lehet az elvárás, hogy tudja önmagát adni a másik fél.
2017. szept. 22. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Mégis miért várnám el? Ez valami új phaszság? Valami hülye kihívàs vagy ilyesmi?
2017. szept. 22. 13:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem várom el sem randin, sem egyébként, engem az sem zavar, ha - jó, mondjuk ha nem étterembe vagy színházba mennénk - tornacipőt húz fel.
2017. szept. 22. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!