Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Manapság elvárjátok a lányoktól, hogy kezdeményezzenek? L/18
Nem várom el, de nem bánnám. Az is igaz, hogy ilyenben sosem volt még részem és szerintem nem is lesz mert ocsmány vagyok.
Vén F
engem nagyon irritál ha valaki nem tud mit írni vagy nem tud mit mondani,ez őt jellemzi hogy olyan amilyen...és az ilyeneket kerülök messzire
a kezdeményezéssel nem lenne gond megteszem az első lépéseket de az olyan nőt utálom aki helyett még levegőt is nekem kell venni,mert jajj nem tudok! :S
és szerintem más is
szóval gyúrjál a beszédre és legalább egy mondatot tudj megfogalmazni akár írásban is biztos értékelik majd.:DDD
Csak ha akar valamit.
Nem szeretem,mikor valaki sír,hogy neki mennyire bejön a másik és mekkora bunkó az,amiért nem kezdeményez.
Persze, mindent a férfinak kell.
Neki kell kezdeményezni, neki kell életet tartani az ismerkedésben, szóval rá van hárítva minden,ha kínos csend alakul ki egy randin, ugye az is a fiu hibája...és még sorolhatnám.
Büszke p..icsa.:/
A facebookos sz_rságot szerintem felejtsd el.
Az ott ismerkedés nálam eléggé No comment kategória.
Azt írtad élőben jobban megy neked az ismerkedés.
Akkor hajrá. :)
Az pedig egyáltalán nem ciki,ha manapság a lány kezdeményez,vagy legalább megadja az első lépést egy kapcsolat kialakításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!