Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miként kezelnétek a környezete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként kezelnétek a környezetetek, ha néhányan furcsán néznétek rátok és párotokra a testi- és kórkülönbség miatt?

Figyelt kérdés

Barátnőm 20 évvel fiatalabb és fele akkora mint én. Több rossz kapcsolat után végre olyan nővel élek együtt, akivel teljesen összhangban vagyunk. Ennyire még senkivel nem voltam egy hullámhosszon. Teljesen kiegészítjük egymást!

Hónapokon keresztül csupán baráti viszonyban voltunk a hülye emberek miatt. Majd zutty, fejest ugrottunk a kapcsolat mélységeibe. Nagyon jól megvagyunk, csak ezt sokan nem látják, ill. nem akarják észrevenni.

A külsőségek és a megszokások rabjai, akik felületesen ítélkeznek.

Sajnálatosan nem csak távoli, hanem közeli ismerősök, rokonok is vannak köztük. :-(

Mindkettőnkbe sokszor belerúgott már az élet, most viszont, együtt nagyon gördülékenyen megy.

Nem vagyok gazdag, ráadásul ő sem hajléktalan vagy hasonló. Tehát nem anyagi okok miatt vagyunk együtt!

Valóban, csak úgy működhet ez, ha letojjuk az embereket, és élünk, ahogy akarunk? Mondhatom, új életet kezdünk, más környezetben, más társaságban?

2015. szept. 13. 22:11
1 2
 1/14 opened paradise ***** válasza:

Tojni rájuk!

Mindig olyan nyitja ki a száját,aki amúgy egyedül van.

2015. szept. 13. 22:12
 2/14 anonim ***** válasza:

Sehogy, lesz..rnám és megmondanám neki, hogy figyeljetek, boldog vagyok, hagyjatok békén, foglalkozzatok magatokkal.

Ha ti jól megvagytok együtt, jól érzitek magatokat együtt, akkor senkinek semmi köze a továbbiakhoz. Mindenki foglalkozzon a saját életével. Ez a ti magánügyetek, a ti életetek, amibe más nem szólhat bele!

Sok boldogságot! :)

2015. szept. 13. 22:14
 3/14 RRR ***** válasza:

xarni rá

ti legyetek boldogok egymással az a lényeg

2015. szept. 13. 22:21
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Nagyapám annak idején Budapestre költözött Erdélyből 24 évesen. Albérletbe ment, ahol a tulaj lányába beleszeretett, aki nem volt több 15 évesnél. Várt rá 2 évet és feleségül kérte! Ő lett a nagymamám! :-)

Nagyon boldog pár voltak! Örök szerelem volt! Annyira, hogy soha, senki másra nem nézek rá sem!

Érdekes, a hagyományokra fogják a kritizálók, miközben régen a nagy kórkülönbség általános volt.

Szüleim között 10 év van, nejem szülei között 25 év volt.

Nem kell foglalkozni a hülyékkel, az irigyekkel!

Sokan azért szólhatják le, mert féltékenyek, hogy neked fiatal párod van. A nők, mert ők már nem olyanok külsőleg, a férfiak, pedig mert szeretnének a helyedben lenni. :-)

2015. szept. 13. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Soha nem érdekelt, mit szólnak mások. Volt már olyan pasim, aki 40 centivel magasabb volt, mint én.
2015. szept. 13. 22:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Leírásod alapján nem tűnsz öregnek, a 20 évvel fiatalabb barátnő pedig ebben az esetben nagyon fiatal lehet. (Az, hogy fele akkora, mint te, valószínűleg a kutyát nem érdekli, csak tereled a figyelmet a korkülönbségről talán még magadnak is.) Felnőtt emberek között is sok 20 év, és erősnek kell lennie a kapcsolatuknak, hogy hosszú távon megmaradjanak egymás mellett. Ha te egy félig gyerekkel kezdtél középkorú ember létedre, az igenis furcsa, mert neked 20 évvel több tapasztalattal és komolysággal kellene rendelkezned, szóval magadra nézve leminősítő, ha egy gyerekben találsz lelki társra. Ha a barátnőd már felnőtt - ami mondjuk a 20-as évei közepétől mondható el egy 20 év korkülönbséges kapcsolatban - akkor pedig vedd tudomásul, hogy soha nem fog mindenki se téged, sem pedig a barátnődet szeretni, vagy mindent azonos módon gondolni. A megfelelési kényszered is megfelel egy tinédzserének, úgyhogy elméletem szerint 37 évesen összejöttél egy 17 évessel, és megbotránkoztattad a környezetedet. De mégis mire számítottál? Ha zavar, hogy másoknak is van véleménye, szakítsd meg a nemkívánatos elemekkel a kapcsolatot. Nagyon kényelmes "külsőségek és megszokások rabjaivá" minősíteni azokat, akik szerint korodnak nem megfelelő a lelki érettségi szinted, de valószínűleg igazuk van, ha már többen mondják (nem is távoli, hanem közeli ismerősök, rokonok, akik ismernek), és bevallottan te is 20 évvel fiatalabbal érted meg magad tökéletesen. Valószínűleg te vagy berögzülve egy tévképzetbe, miszerint veled minden teljesen rendben van. El kellene fogadnod, hogy különbözöl, tudomásul venni a kritikákat, és örülni, amiért megtudtál valamit magadról, amit addig nem sejtettél. A rokonokban is van hiba, fogadd el, hogy te sem vagy tökéletes. Nem az a lényeg, hogy úgy élj, ahogy neked jó?
2015. szept. 13. 22:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Magam is úgy gondolkodom manapság, hogy le vannak...

De rosszul esik, ha régi barát, rokon szól be. :-(

"Nem nyomod össze az ágyban? Kap alattad levegőt?" "Apakomplexusa van szegénykének?" "A lányoddal egyidős." "Lecserélted a vénasszonyt két 20 évesre?" "Sokba van neked havonta?" "Hol lehet ilyenhez hozzájutni, a neten rendelted?"

Most őszintén! Ezek az emberek csodálkoznak, hogy örök szinglik vagy hogy romokban van a házasságuk?

Mérgemben, egyiknek kollégának beszóltam, aminek eredményeként a házassága bánja. :-o Csupán megemlítettem neki, ha tudni akarja, milyen fiatalabbal randizni, kérdezze meg nejét, aki egy éve csalja a fiatal XY-nal.

Kicsit bánom már, de jólesett. :-)

Elegem van az emberek rosszindulatából!

2015. szept. 13. 22:48
 8/14 anonim ***** válasza:
A rokonságom véleménye kevésbé érdekel, mert senkivel nem vagyok olyan szintű viszonyban, hogy túlságosan adjak a véleményére, a barát esetén viszont megkérdőjelezném a barátságot, ha beszólogatna.
2015. szept. 13. 22:51
 9/14 A kérdező kommentje:

44 és 24

Párom nagyon nőies, én tagadhatatlanul fiatalos vagyok. :-)

Nem érzem, hogy kevésbé lennék felnőtt, mert kedvelem a fiatalok társasságát (is) és még nem élek nyugdíjas életet.

Elváltam, tudom miként élnek a negyvenes házasok. Környezetemben a legtöbb, megkeseredetten, elhidegülten egymástól, vagy már váláson túl.

Magam is próbálkoztam korombeli elvált nőkkel, de olyanok voltak, mintha velem folytatnák, ahol a férjükkel abbahagyták. A negyvenes szinglik, akiknek soha nem volt férjük, az ágyban tüzesek, de a kapcsolat napközbeni részében nagyon feministák. Sőt, lekezelőek és arrogánsak. Egyik kirúgatott a munkahelyemről is, mert szakítottam vele. Egy másiknak pedig csak addig kellettem, míg elmentem vele a főiskolai találkozójára, ahol körbemutogatott, hogy van párja, majd másnap közölte vége. :-o

Nem vagyok egy playboy, de vannak tapasztalataim.

Az élettapasztalatom valóban sokkal több, mint barátnőnek, de semmivel nem jobb. :-( Keveset voltunk boldogok eddig. Talán megérdemeljük, hogy hónapok óta kicsit terápia vagyunk egymásnak. :-)

2015. szept. 13. 23:06
 10/14 anonim ***** válasza:

"Talán megérdemeljük, hogy hónapok óta kicsit terápia vagyunk egymásnak."

Ez azt jelenti, hogy amint az egyikőtök meggyógyult, tovább fog lépni, és új, hasonló párt keres.

2015. szept. 13. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!