Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-év korkülönbség sok a nő javára? Én 20 vagyok Ő pedig 30éves.
Nem tudom miért,de sajnos nagyon vonzódok hozzá,de úgy veszem eszre ,hogy én sem vagyok közömbös neki.
Csak a korkülönbség miatt nem tudom,hogy kezdeményezzek -e,szerintetek?
Próba cseresznye.
Neked kell tudni,hogy neked beleférne,vagy sem.
dehogy
persze ,hogy szuper lesz,ha összejön
De örülnék, ha köztem, és a kedvesem között "csak" 10 év korkülönbség lenne. Sajnos, nálunk több van, és hiába szeretjük egymást, nincs jövője a kapcsolatunknak.
Szerintem kezdeményezz nyugodtan, pláne, ha te sem vagy közömbös neki.
Magánügy!! Senkinek semmi köze hozzá, hogy most hány év van köztetek.
Ha ti jól kijöttök egymással, titeket ez nem zavar, akkor más meg fogja be szépen a száját és törődjön mindenki a maga dolgával. :)
Én 5 és fél éve vagyok boldog párkapcsolatban, egy nálam 12 évvel idősebb nővel.
Nyugodtan próbáld meg!!! Ha nem vagytok még annyira nagyon jóban, akkor nem lesz nagy gond a kosár, ha pedig elég jóban vagytok, akkor kosár után is barátok maradhattok. Ezt viszont tényleg neked kell érezni!
Én azt mondom próbáld meg!
Én: 17/F; Párom: 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!