Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 10-év korkülönbség sok a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-év korkülönbség sok a nő javára? Én 20 vagyok Ő pedig 30éves.

Figyelt kérdés

Nem tudom miért,de sajnos nagyon vonzódok hozzá,de úgy veszem eszre ,hogy én sem vagyok közömbös neki.

Csak a korkülönbség miatt nem tudom,hogy kezdeményezzek -e,szerintetek?

2015. szept. 13. 15:02
1 2
 1/13 opened paradise ***** válasza:

Próba cseresznye.

Neked kell tudni,hogy neked beleférne,vagy sem.

2015. szept. 13. 15:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Nekem beleférne ,igen.
2015. szept. 13. 15:04
 3/13 RRR ***** válasza:

dehogy

persze ,hogy szuper lesz,ha összejön

2015. szept. 13. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:
sok.
2015. szept. 13. 15:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja, kort is írjatok légyszi!
2015. szept. 13. 15:11
 6/13 aperitif ***** válasza:

De örülnék, ha köztem, és a kedvesem között "csak" 10 év korkülönbség lenne. Sajnos, nálunk több van, és hiába szeretjük egymást, nincs jövője a kapcsolatunknak.

Szerintem kezdeményezz nyugodtan, pláne, ha te sem vagy közömbös neki.

2015. szept. 13. 15:14
 7/13 anonim ***** válasza:

Magánügy!! Senkinek semmi köze hozzá, hogy most hány év van köztetek.

Ha ti jól kijöttök egymással, titeket ez nem zavar, akkor más meg fogja be szépen a száját és törődjön mindenki a maga dolgával. :)

2015. szept. 13. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Én 30 éves nő vagyok és én nem tudok úgy tekinteni egy 20 éves fiúra, hogy párkapcsolat legyen, de van, aki nyitott rá. Próbáld meg.
2015. szept. 13. 15:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát nem kevés, de valójában nem sokat számít önmagában a kor. Szerintem ismerkedjetek, próbálkozzatok, és ki fog derülni, hogy van-e közötök egymáshoz, vagy sem. (Köztünk közel ennyi van a párommal, és nem érezzük a korkülönbséget.)
2015. szept. 13. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 5 és fél éve vagyok boldog párkapcsolatban, egy nálam 12 évvel idősebb nővel.

Nyugodtan próbáld meg!!! Ha nem vagytok még annyira nagyon jóban, akkor nem lesz nagy gond a kosár, ha pedig elég jóban vagytok, akkor kosár után is barátok maradhattok. Ezt viszont tényleg neked kell érezni!

Én azt mondom próbáld meg!

Én: 17/F; Párom: 29/N

2015. szept. 14. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!