Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év korkülönbség mennyire számit "gáznak"?
20 éves lány
16 éves fiú
Ez a felállás akkor elképzelhető, ha a 20 éves lány külsőre és viselkedésre is eléggé kislányos. Akkor valahol érthető, hiszen egy éretlen nővel nem tud mit kezdeni egy idősebb hapsi.
Viszont ha a 20 éves lány a korának megfelelő külsővel és mentalitással rendelkezik, akkor egy 16 éves fiú nem fog tudni neki semmit sem adni. Bizonyíték erre az is, hogy már az érett 16 éves lányok sem kezdenek a kortársaikkal.
"Bizonyíték erre az is, hogy már az érett 16 éves lányok sem kezdenek a kortársaikkal."
Ez inkább csak arra bizonyíték, hogy ők is ugyanolyan érettlenek, mint a velük egyidős fiú,csak nekik idősebb pasi kell,mert az a menő.Az idősebb pasi meg kihasználja őket.Ettől nem érettebbek, maximum sokat képzelnek magukról.
Nem az én dolgom és tisztem eldönteni, hogy mi gáz és mi nem!
Ha nektek jól esik akkor nekem is!
Egyébként meg magánügy, senkinek semmi köze hozzá, a ti életetek!
Csak magamból indulok ki, hogy én mindig az idősebb pasikra buktam, és nem a fiatalabbakra, vagy a velem egykorúakra, mert őket éretlennek tartottam.
Most vagyok 25 N és egy 6 évvel idősebb férfi a szerelmem. :)
"Ez inkább csak arra bizonyíték, hogy ők is ugyanolyan érettlenek, mint a velük egyidős fiú,csak nekik idősebb pasi kell,mert az a menő.Az idősebb pasi meg kihasználja őket.Ettől nem érettebbek, maximum sokat képzelnek magukról."
-->Hát haver, neked sem lehetett sok barátnőd :-)
1. A 16 éves srácok többsége - tettszik, nem tetszik - gyerek. Egy részük ugyanis mást sem csinál, csak idétlenkedik a folyosón és a szünetekben, a másik részük meg sem mer mukkanni, csak behúzódik a sarokba, és onnan nézegeti a lányokat. Tudom, mert én is voltam 16 éves, ráadásul nem is annyira rég.
2. Nyilván nem minden 16 éves srác ilyen. Van olyan, aki kivételesen megnyerő külsővel rendelkezik, és jól érti a szociális nyelvet is, ezáltal le tudja venni a lányokat a lábáról. Ez a típus lesz majd az iskola szívtiprója, akibe minden lány szerelmes. Csak hogy itt azt felejted el, hogy ebből rendkívül kevés van. A többség olyan, mint akiket az 1-es pontban jellemeztem, akik nem vonzóak a 16 éves lányoknak, akik többségében külsőre lazán kinéznek 18-20-nak, és érettebb gondolkodással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy többségük nem csak kufircolni akar, hanem egy komoly kapcsolatot is. Ezzel szemben a 16 éves fiúknál elkezdődik a versenyfutás az idővel a szüzesség elvesztéséért. Egy nagyon jó paródia erre az Amerikai Pite, hogy milyenek is a mai tinédzser fiúk. Ez neked komoly?
Ebben a korban szerintem nagyon sok... teljesen más világ. Egy 16 éves fiú még javában kamaszodik, míg egy 20 éves lány jó eséllyel már túl van a kamaszkoron és a fiatal felnőtt korba lépett (teljesen más a két életszakasz, más az értékrend, az érdeklődés, a személyiség érettségi szintje).
Egy 16 éves még csak "iskolás", míg egy 20 éves már vagy dolgozik, vagy egyetemre jár, ami megint csak teljesen más világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!