Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év korkülönbség mennyire számit "gáznak"?
20 éves lány
16 éves fiú
65%-ban biztos vagyok benne egyébként, hogy a Kérdező a lány.
Kevés fiú tenne fel ilyen kérdést, több esetben inkább büszke lenne rá, hogy idősebb barátnője van.
Akkor gondolkozz egy kicsit.
Vannak a tinilányok, akik esélyt sem adnak a tinifiúknak, mert nekik idősebb pasi kell.
Nos,akkor mi jut a tinifiúnak?Semmi, mert ha fiatalabb korosztályban keres, az már/még nem aktuális korosztály egy kapcsolatra.
Szerinted ez helyes?
A tinifúk halálra vannak ítélve ismerkedés terén.Ezt tapasztaltam.
Az meg, hogy érettebbek...
Úgy 50 év körül meg érettlenebbek, mi?
Mert olyankor már inkább fiatal csajszik, mint érettek, és inkább a fiatalabb pasik kellenek nekik...
Ennyit erről.
Az,hogy ki kell nekik, nem függ össze azzal, hogy mennyi érettek.
@22:15
Rendben, gondolkozzunk együtt erről a témáról. Bár ha nem zavar, én a gondolataimba belevinném a saját tapasztalataimat is.
Való igaz, hogy a tinilányoknak idősebb pasi kell. És szerinted miért? Néhány példa:
- A lányoknak fontos az esztétika. Na most gondolj bele, hogy van egy olyan 16 körüli lány, akinek már olyan alakja van, mint egy 20 évesnek, pl modellkedik is. Hogy néz ki egy ilyen mellett egy olyan srác, aki szemmel láthatóan "kamaszodik"? Elég gagyin.
- De még nem is a külsővel van a legnagyobb probléma, mert egyszer ismertem egy olyan tinilányt, akinek a "pasija", úgy nézett ki, mint egy 13 éves kisfiú. Hanem avval, hogy a tinifiúk vagy egyszerűen idétlenek, más esetben meg annyira gyávák, hogy elvörösödnek ha egy jó nő a közelükben van. Harmadik jellemzőjük az, hogy túlságosan beindulnak náluk a hormonok, és szinte hajtóvadászatba kezdenek azért, hogy végre lefeküdjenek valakivel, és "el tudják veszteni". A tinilányoknak meg ez nem igazán tetszik.
Felteszed továbbá a kérdést: "Nos,akkor mi jut a tinifiúnak", amelyet magad is megválaszolsz: Semmi. Ez van, ilyen az élet. Ez már akkor is így volt, amikor én voltam tinifiú. Tudtuk, hogy akkor nem igazán fog nekünk teremni babér, csak akkor, ha majd idősebbek leszünk. Nekem annyi szerencsém volt, hogy a lányok jóképűnek tartottak, ezért amikor bekerültem a középiskolába, én 9-es létemre a 10.-es lányokkal tudtam spanolni, jöttek oda hozzám, de a helyzettel nem igazán tudtam mit kezdeni. Csakk később indult be igazán a szekér, amikor 18 éves lettem.
És valahol érthető is ez, hiszen én magam is éretlen voltam 16 évesen, nem igazán tudtam volna mit kezdeni egy TOP 10-es nővel. Ezért van az, hogy a tinilányok inkább az idősebb pasik fel vonzódnak, mert azok férfiasabbak, és tapasztaltabbak.
Úgy csinálsz, mintha csak top 10es nők léteznének.
Jóképű voltál.Persze, magadra máris mondtál valami pozitívumot, nehogy már lenézd saját magadat is.
Fentebb már említettem, hogy vannak külsőre és belsőre éretlen lányok, nekik biztosan megfelelnek a kortársaik is. De tény és való, hogy a kortárs lányok érettebbek külsőre és belsőre egyaránt. Én egy olyan lányt ismerek, aki 19 éves, de külsőre kb 14-nek néz ki, és belsőre is olyan kislányos. Ő gondolom járna egy 16 éves sráccal is.
Másrészt pedig ne forgasd ki a szavaimat. Mint mondtam, a lányok tartottak jóképűnek, ők voltak azok, akik kezdeményeztek nálam. Önbizalomhiányomból és nulla tapasztalatomból fakadóan azonban ennek semmi hasznát nem tudtam venni, ezért szingli maradtam - akkor. És itt keresztbe is törik az az érv, hogy elég ha valakinek tetszel, és lesz barátnőd. Ez egyáltalán nem így van.
Kérdező!
Ezzel nincsen semmi gond. Én több, mint 5 és fél éve boldog párkapcsolatban, lassan egy éve már házasságban, a jelenleg 5 hónapos kislányommal élem az életem egy nálam 12 évvel idősebb nővel.
Én: 17/F; Párom: 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!