Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok! Nektek mennyi a min. Korkülönbség egy kapcsolatban? (kort, nemet írjatok kérlek)
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 23:33
1/5 anonim válasza:
Ne én legyek az idősebb (30 éves nő vagyok), a többi nem érdekel, ha megvan az összhang, de ha én lennék az idősebb, az zavarna.
2/5 anonim válasza:
Nincs minimális korkülönbség. Az eddigi párjaim egy esetet leszámítva 1-3 évvel voltak nálam fiatalabbak, szóval kb a saját korosztályom jön be.
F35
3/5 anonim válasza:
A férfi legyen idősebb min. egy évvel
A szerelem nem válogat úgyhogy 19 évesen összejönnék akárkivel
Lánnyal is ott pedig ugye mindegy ki a fiatalabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!