Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy kapcsolatban a nő idősebb a fiunál 5,6, vagy akár 8 évvel?
Figyelt kérdés
A férfi mondjuk 20 és 25 között van...2015. júl. 10. 17:55
1/7 anonim válasza:
Ismerek olyan házaspárt, akiknél ez jól működik(6-8 év különbség van köztük, és a hapsi 25-26 volt amikor összejöttek), de általánosságban nem jellemző, hogy jó kapcsolat kerekedik belőle.
2/7 anonim válasza:
Nálunk majdnem 5 év a korkülönbség (4 hónap híján), minden szuper,jövőre esküvő,majd baba.Csak a szülinapokon jut eszünkbe és jót szórakozunk rajta. :D
F/~22 L/26
3/7 anonim válasza:
Én így voltam semmi baj nem volt ezzel! SŐT! XD
4/7 anonim válasza:
Én azt sem értem ezen mi furcsa? Ez nem olyan nagy korkülönbség ennyi idősen már... semmi gond nincs ezzel.
5/7 anonim válasza:
Egyik baratnom 34, a pasija most 27. Tobb mint 3 eve egyutt vannak.
A masik baratnom 35, a pasija 30. Ok most koltoztek ossze.
Altalaban a fiatalabb pasi a szexre megy az idosebb, tapasztaltabb novel, de vannak kivetelek.
6/7 anonim válasza:
én 16 voltam az asszonyom 28 és 12 évig éltünk együtt...(nem roma vagyok)
7/7 anonim válasza:
26 éves férfi vagyok, az összes barátnőm korosabb volt.
Én 14 - ő 52,
15 - 36
18 - 46 és tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!