Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, hogy egy 16-17 éves lány komoly kapcsolatban legyen egy 24-25 éves fiúval? (8,5 év korkülönbség)
Megismerkedtem egy fiúval, úgy is néz ki, hogy bejövök neki. Tetszik, hogy komolyabb témákról is tudunk beszélgetni, és annak ellenére, hogy elég "lányok szívecsücskének" tűnik, elég sokat írt, hosszan. Viszont igen, félek, hogy csak egy vagyok neki a sok közül. Sok ismerősöm szerint ez a korkülönbség sok, mások szerint ha működik koztunk a kémia, belefér.
Mikor beszelunk, nem érzékelhető a korkulonbseg, de néha így írja nekem, hogy túl értelmesnek nézek ki, biztos 16 vagyok csak? Szóval néha szerintem rájön arra, hogy fiatal vagyok hozzá és ez feszelyezo, vagy nem is tudom.... Bizonytalan vagyok. :(
Igen, csak figyelj oda, hogy amiért fiatal vagy a naivságod ne használja ki, és ha valami nem tetszik mondd el neki a véleményed, tehát ne az legyen mindig csak, amit ő mond ezzel a hatalma alá kerítve téged.
Szemét dolog az ilyen, én megjártam sajnos. Ismerd meg még jobban, mielőtt belevágnátok bármibe is.
ha biztoslennél benne, h komolyan vesz, akkor nem kérdeznél minket
párom és köztem kb 20 év van, mégis működik a kapcsolat, de bennem fel se merült h egy lennék a sok közül
szóval el tudom képzelni, h komolyan vesz, de nem valószínű
Én inkabb olyannak érzem magam,'mint egy huszonéves. Legalábbis a lelki világom olyan, az érettségi szintem is. Osztálytársaimmal nem is szeretek lenni, viszont van egy barati köröm, ami huszonévesekből áll (tánccsoport) és velük tényleg magam tudok lenni... Tehát így érzem ezt. Sajnos volt egy 2 éves viharos korszakomban, amikor volt egy "kapcsolat" szerusegem, de igazabol egy fiu zaklatása volt csak, talán akkor a naivságom egy részét elvesztettem. Már nagyon óvatos vagyok, nem szeretnék csalódni.
Exem 22 éves volt, vele is működött, vele más ok miatt lett vége, elköltözött külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!