Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mostok a párotokra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mostok a párotokra, vagy elvárjátok, hogy ő is mosson?

Figyelt kérdés
Anno volt barátnőm megmutatta, hogyan kell, de aztán úgy elb...tam, hogy inkább ő mosott mindig. Fehéret a színesekkel összemostam, és ezt nem kellett volna meg az öblítőt is összekevertem a mosószerrel. Most, h nincs barátnőm, aki ezt megcsinálja, kénytelen vagyok magam boldogulni, megkérni valakit, h segítsen, v interneten utánanézni, h melyik mosószer mire való,meg hány fokra állítsam be. Az ilyen konyhai meg fördőszobai tisztítószerek ,az nem az én terepem.
2018. aug. 15. 05:52
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
A párom is el tud indítani egy mosást, nem agysebészet. Hol ő, hol én szoktam.
2018. aug. 15. 05:59
 2/35 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk a párom nem engedte, hogy én mossak :D
2018. aug. 15. 06:02
 3/35 anonim ***** válasza:
93%

Anyád se engedte? Nem tudsz olvasni? Fogyatékos vagy?

Nekem mindig ki kell húzni a mosógépet, mert ha áram alatt van, akkor megy a 15 hónapos kisfiam, bepakol egy-egy dolgot, és elindítja. És nem annyira cuki, mikor 90 fokon kimossa a fèl pár lakkbőr cipőmet.

Viszont gondolj bele, hogy máris jobban kezeli a mosógépet, mint te.

Úgyhogy vagy ennyire fogyatékos vagy, vagy csak egy igénytelen, lusta dög.

Nem is tudom, melyikre izgulnak jobban a csajok. Szerintetek? 🤔

2018. aug. 15. 07:00
 4/35 anonim ***** válasza:
0%

Igaz nem nő vagyok, de a párom, letiltott a mosó, száritó, mosogató és konyhai gépekről. Állitólag, ha használom őket, csak kárt csinálok.

Egyedül a kávégépet kezelhetem.

Cserébe elvárja, a kocsija műszakilag mindig tökéletes legyen. Mégsem az, viszi az enyémet:((

2018. aug. 15. 07:08
 5/35 anonim ***** válasza:
93%

Ezt nem értem.

Akkor ha nincs csajotok, akkor mit csináltok? Nem mossátok ki a koszos ruhát? Jártok a retkesben? Vagy újat vesztek mindig? Nem mosogattok el? Fizettek bejárónőt? Anyuci egyszer egy héten átmegy ganézni?

És akkor most ide kérem kommentelni azokat, akik fennakadnak azon, hogy állandó szófordulat, hogy a feleség mossa a xaros gatyát! Na ugye, hogy milyen nagy dolog!

2018. aug. 15. 07:22
 6/35 anonim ***** válasza:
0%
A mai lányok még magukra sem mosnak, nemhogy a párjukra.
2018. aug. 15. 07:39
 7/35 anonim ***** válasza:
85%
Kulcsár Edina nyilatkozta egyszer, hogy ő nem mos hanem anyuka viszi a szennyest... Akkor nagyon fennakadtam, hogy tényleg van ilyen? Nem patakok kell lejárni hanem 2 gombot kell megnyomni... De h válaszoljak. Én is mosok rá, de ha úgy van ő is elinditja a gépet.
2018. aug. 15. 07:45
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Két gombot kell megnyomni, annyira nem bonyolult... Ugyanígy kèt fakkba kell tölteni (de ha bonyolult, az se nagy gond, ha az öblítő kimarad...). Nem agysebészet.

Arról nem is beszélve, hogy az àtlagember egy-két programot használ a mindennapokban, úgyhogy még a tárcsa/programozás funkcióit se kell bemagolni. 40 fokon normál programban kb minden kimosható ha nem extrém koszos.

(Az meg megint nem nagy művészet, hogy szedd szét fehér-színes-fekete kupacra, ez ovis szintű feladat.)

Oké, hogy a baràtnőd megcsinálta helyetted, de az azért cink, hogy egyedül élve sem megy...

(Egyébként kérdésre válaszolva, nálunk én mosok nőként, de leginkább csak azért, mert a saját ruháimra háklis vagyok, míg otthon laktam is magam mostam, hogy anyám ne tegye tönkre. Ha meg már nekiállok, nyilván párom cuccait is kimosom - de nem okozna neki gondot legalább a sajátjait kimosni, ha kéne.)

2018. aug. 15. 07:59
 9/35 anonim ***** válasza:
47%
Mosok, meg főzök is :-) Nekem ez nem kényszer, szeretem csinálni. Sőt takarítani is csak én szeretek! 45N
2018. aug. 15. 08:00
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Mosok. Viszont hozzad hasonlo fogyatekosoktol nem szabad elvarni. Meg mielott megsertodnel: "Fehéret a színesekkel összemostam" - nem latsz, vagy csokott a latasod. "öblítőt is összekevertem a mosószerrel." - nem sikerult megtanulni olvasni. " h melyik mosószer mire való" - mondom en nem sikerult megtanulni olvasni. "meg hány fokra állítsam be" - 2-3 szamot kell megjegyezni, ha ez nem sikerult, akkor ott valoban bajok vannak.
2018. aug. 15. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!