Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mostok a párotokra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mostok a párotokra, vagy elvárjátok, hogy ő is mosson?

Figyelt kérdés
Anno volt barátnőm megmutatta, hogyan kell, de aztán úgy elb...tam, hogy inkább ő mosott mindig. Fehéret a színesekkel összemostam, és ezt nem kellett volna meg az öblítőt is összekevertem a mosószerrel. Most, h nincs barátnőm, aki ezt megcsinálja, kénytelen vagyok magam boldogulni, megkérni valakit, h segítsen, v interneten utánanézni, h melyik mosószer mire való,meg hány fokra állítsam be. Az ilyen konyhai meg fördőszobai tisztítószerek ,az nem az én terepem.
2018. aug. 15. 05:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem mosok senkire, es szerencsere nem is ismertem soha olyan ferfit, aki ne tudta volna magatol hasznalni akarmelyik haztartasi gepet. Altalaban ha latom, hogy sok a koszos ruham es keves mar a tiszta, berakok egy mosast, ertelemszeruen a parom cuccaibol is kerul bele, maskor meg a parom rak be mosast, ha o latja, hogy fogynak a tiszta ruhai, ilyenkor meg o rakja be melle az en ruhaimat. Ideje lenne felnoni, mert egyre kevesebb no akar nagyra nott kisgyerekekkel egyutt elni.
2018. aug. 15. 10:04
 22/35 anonim ***** válasza:
90%
Lol, én biztos nem járnék egy ilyen szánalmas, béna "férfival", aki egy mosógéppel nem tud elboldogulni. xD Egyébként a hűtőt és az ablakokat ki tudod nyitni? És az ajtón be tudsz menni egyedül?
2018. aug. 15. 10:10
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel nem egyszerűbb elindítani a mosást a nőnek mint a férfinak. Szimplán lusta vagy megtanulni, és kifogásokat gyártasz, hogy ne kelljen házimunkát végezni. Ezért én biztos nem mosnék rád, esetleg akkor, ha egyébként látnám rajtad a hajlandóságot a munkára, de szívességből megkíméllek tőle.
2018. aug. 15. 10:15
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondok jobbat, nő vagyok, néha ha kevés a fehér, dobok mellé színeset, persze nem gyapjút vagy ilyesmit. Életemben nem színezett össze semmi fehéret a gép. Pedig gyerekként azt hittem, nagyobb gond lesz, minden filmben nyávogott valaki, hogy rózsaszín lett az összes fehérje a piros zoknitól.
2018. aug. 15. 10:30
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi nők már eleve úgy születünk, hogy a sejtjeinkben van a mosógép használata. Semmit nem kell megtanulnunk. Vannak férfiak, akikből ez hiányzik. Ez fogyatékosság.

Egyébként én szoktam mosni, mert én szebben teregetek, nem gyűröm a ruhákat (biztos ez is örökölhető női ágon). A házimunka pedig fel van osztva, én pl.mosogatni utálok.

De ha van pénzed, akkor vegyél fel egy bejárónőt!

2018. aug. 15. 10:35
 26/35 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy pedig elvárásnak nem nevezném, mert annyira elvárás, mint hogy egyedül törölje a fenekét.
2018. aug. 15. 10:40
 27/35 anonim ***** válasza:
83%
Mindketten tudunk mosni, sok tudás nemkell hozzá. Párom is simán elindít egy mosást (évekig egyedül élt, szóval bármilyen házimunkát megtud). A mosógépeken is van jelölés hova megy az öblítő, hova a mosószer 🤷. (Ahol kis virág van az az öblítő, még csík is van mennyi a max amit beleönzhetsz). A programok sem bonyolultak, átlagosan 1-2 program az amit rendszeresen kell használni. A mosószer, öblítő, tisztítószer kezelés sem bonyolult, mindenre rávan írva mire jó, mire használható... Sőt vannak univerzális tisztítók amiket több dologra (rá is van írva). Ha nagyon nem megy egyszer megkérdezed valakitől és ennyi
2018. aug. 15. 10:55
 28/35 anonim ***** válasza:
72%

Én mosok általában, de csak azért, mert általában én érek haza előbb, és addig indítok egy adagot. Ha épp a párom ér haza előttem, akkor simán megcsinálja ő is.

Olyan agyhalottal biztosan nem élnék együtt, aki képtelen használni egy mosógépet. :D

2018. aug. 15. 10:57
 29/35 anonim ***** válasza:
86%
(Amúgy feltalálták a színfogó kendőt, ha valakinek ilyen problémái lennének, hogy nem tudja megkülönböztetni a színes ruhát a fehértől valami szemprobléma miatt(???), akkor ez segíthet rajta :D )
2018. aug. 15. 10:59
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Mosson ő is, nem agysebészet.

5 Perces művelet. Szétválogatod a ruhákat. Sötétek, Színesek, fehérek. Egy kategóriát bevágsz a gépbe, mosókapszula mellé, tartályba öblítő. Elindítod egy 40 fokos progin, 1 óra múlva teregetsz. Én más programot nem is nagyon használok, nem olyan szennyezettek a ruháim, hogy szükség legyen rá.

Az összekeverés meg egyszerű, ne az ukrán piacon vedd a tisztítószereket és olvasd el a kis címkét, az plusz 5 másodperc. De az is megoldás amit nagyim csinál, egy címkét ragaszt a külföldi dolgokra és ráírja magyarul, hogy mi az pontosan.

2018. aug. 15. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!