Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mostok a párotokra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mostok a párotokra, vagy elvárjátok, hogy ő is mosson?

Figyelt kérdés
Anno volt barátnőm megmutatta, hogyan kell, de aztán úgy elb...tam, hogy inkább ő mosott mindig. Fehéret a színesekkel összemostam, és ezt nem kellett volna meg az öblítőt is összekevertem a mosószerrel. Most, h nincs barátnőm, aki ezt megcsinálja, kénytelen vagyok magam boldogulni, megkérni valakit, h segítsen, v interneten utánanézni, h melyik mosószer mire való,meg hány fokra állítsam be. Az ilyen konyhai meg fördőszobai tisztítószerek ,az nem az én terepem.
2018. aug. 15. 05:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
Ennyire szerencsetlen senki nem lehet, hogy ne tudjon egy mosogepet hasznalni.
2018. aug. 15. 08:11
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Fel van osztva a házimunka igazságosan, mindkettőnk azt csinálja belőle, ami jobban megy neki. Mindketten ugyanúgy teljes állásban dolgozunk, fel sem merült, hogy otthon a párom a kanapén ücsörögjön, amíg én egyedül, munka után még a házi teendőket is elvégzem. Mashogy nem is élnék együtt egy férfivel.
2018. aug. 15. 08:35
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Q2.vagyok: ezt a "házimunka nen az én terepem" mindig olcsó kifogásnak tartottam. Szerinted én nem ugyanúgy utána néztem, mit hogyan kell használni? Meg fogsz lepődni, de a nők is tanulják ezeket, egyikünk sem fakanállal, vagy öblítőszerrel a kezében született.
2018. aug. 15. 08:37
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Ő is meg én is tudjuk kezelni a mosógépet.

Amúgy ha nagyon szenvedsz vele, kérj meg valakit, hogy írjon neked egy "használati utasítást". Kirakod a lapot a gép fölé, és bármikor puskázhatsz belőle. Egy időben után megtanulod.

2018. aug. 15. 09:07
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Mosok a páromra, mivel én vagyok itthon a gyerekkel. De ez jövőre megváltozik. Tudja, hogy hogy kell mosni, mivel nem egy nagy dolog megjegyezni hogy melyiket hova kell önteni. Aki meg nem tudja a fehéret a színestől megkülönböztetni az vagy színvak vagy abszolút hülye. Amikor én is dolgozni fogok jövőre, akkor "elvárom" hogy ő is rakjon be egy mosást, ha ő van otthon éppen. Nem egy nagy dolog és őszintén elég gáz hogy neked ez se megy, főleg hogy rá van írva mindenre, hogy micsoda.
2018. aug. 15. 09:09
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Mosson magára, nem vagyok a cselédje.
2018. aug. 15. 09:20
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a mondást? Nem akarásnak nyögés a vége. Ha életedben nem kezeltél mosógépet, miért nem kérdezted meg, hogy kell csinálni?

Eléggé úgy tűnik, mint ha alaposan el akartad volna venni a hölgy kedvét attól, hogy ilyen alantas feladatokt bízzon rád.Végül is, amíg van balek, akit megkérhetsz, hogy segítsen (=csinálja meg helyetted), minden rendben.

Később keress egy használati utasítást a mosógépedhez, és alkalmazd!

A ruháidat válogasd szét tarka és világos színű kupacokba, és ezeket mosd külön. A vadonatúj élénk színű dolgokat eleinte mosd kézzel, és csak akkor tedd be a tarkákhoz, ha már nem engedik a színüket. Ami több alkalom után is erősen fog, azt dobd ki, vagy ajándékozd egy haragosodnak.

A színes ruhákhoz használhatsz színfogó kendőt (ez megakadályozza, hogy összefessék egymást a ruhák, drogériában kapható), de túl nagy csodát ne várj tőle. Erősen festő daraboknál nem sokat ér.

2018. aug. 15. 09:24
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem úgy született, hogy tudja, de ez nem agysebészet és kb. 2 perc alatt meg lehet tanulni. Először én sem tudtam, egyszer megkérdeztek anyukámat és kész, onnantól kezdve ment. Ennyi, egyszer megkérdezed/utánaolvasol stb. és onnantól kezdve menni fog, ebben sincsen semmi szégyen és legalább nem teszek tönkre mindent. Ezek után nem értem, hogy mit kell még problémázni rajta, aki ennyi után nem érti meg az tényleg nem százas.

Amúgy szoktam rá mosni, mert nem válogatjuk szét, hogy az én ruhám, az ő ruhája, hanem egybe megy. Viszont ő is szokta mosni az én ruháimat is.

2018. aug. 15. 09:26
 19/35 peca1000 ***** válasza:
0%

Nálunk az asszony kezeli.

Amikor kórházba került, telefonon felhívtam, és kihangosítón keresztül adta az utasítást, hogy melyik ruha, vegyszerek hova kerül, mit kell nyomogatni a gépen.

Így megy csak :)

Elég komoly és bonyolult masina, számítógépet könnyebben szerelek össze, telepítem, használom, mint ezt :)

41 ffi házas

2018. aug. 15. 09:31
 20/35 anonim ***** válasza:
92%

Peca, nem csoda, hogy váltok...

Én úgy szoktam, hogy a puncival beállítom a hőfokot, egyik mellből folyékony mosószer jön, a másikból öblítő. Érthető, hogy fütykössel a lábatok között nem sikerül használni... 😑🤔

2018. aug. 15. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!