Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek túlzás, hogy 2. randin a balatoni nyaralóba akartam vinni a lányt?
Vicces. Betérdelni valaki elé ittasan nem bizalmi kérdés? Hát 13-15 évesen már forogni a "rúdon"? Szülni egy alkoholista trógernek? Bekajálni, hogy a csalfa takonygerincű majd ott hagyja a családját értetek? Stb.... Én ezt úgy szoktam, hogy a lehetőség adott, ezt pedig tudja a partner is, amire majd mond valamit, hogy nyitott mindenre vagy bizonyos dolgokra nem. Ennek függvénye hány felé ágyaz az ember, oszt'jó napot. Hisztizni semmi esetre nem kell rajta.
31/f
#60 Itt a kérdezõ is elég nagy ügyet csinált ebbõlxD Nem tudom, hogy miért csinált ebbõl nagy ügyet a lány, de az biztos nem ér fel ezzel itt.
Ha jól értem eddig bárki szívesen veled ment bárhová és ez volt elsõ lány, aki visszautasította az ilyen ajánlatodat? Szokj hozzá, még nagyon sok ilyen lány van, aki hasonlóan gondolkodik, talán még véletlenül belefutsz pár ilyenbe. Nem kell ezen értetlenkedni.
Rengetegen mindenen múlik, hogy én mentem volna-e vagy sem, de amiatt biztos nem mondtam volna nemet, mert esetleg lehet az illető férfi akár pszichopata is... őszintén szólva, ezt a magyarázatot nem is tudom értelmezni, hacsak azzal nem, hogy lehettek a nőnek rossz élményei a randik alkalmával, amiért nagyon bizalmatlan lett.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!