Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek túlzás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek túlzás, hogy 2. randin a balatoni nyaralóba akartam vinni a lányt?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy lánnyal,1x már találkoztunk élőben, smároltunk is, és mivel itt nyár, meg amúgy is le akartam menni a Balatonra a nyaralónkba ezért megkérdeztem, hogy nincs e kedve lejönni velem. Ezt finoman szólva is túlzásnak vette, közölte, hogy ő még nem akar velem lefeküdni és különben sem szokott vadidegenekkel több 100 km-re léőv városokba menni, akkora ügyet csinált belőle, hogy inkább lepattintottam. Pedig nem azzal a céllal hívtam, hogy mindenáron megfektessem, akkor ennyi erővel a lakásomba is felhívhattam volna. Mi olyan nagy dolog ebben? A nyaralónknak remek adottságai vannak, ráadásul meleg is van, ennyire rossz program lett volna? Azt hinné az ember, hogy egy ilyen programnak örül egy lány, hogy nem a szokásos sablonrandira viszem.
2018. jún. 2. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 A kérdező kommentje:
Csak annyit írtam ,hogy 1000x voltam ilyen programokon, nem azt, hogy konkrétan vele.
2018. jún. 2. 13:19
 72/76 anonim ***** válasza:
100%
"nem akarok rögtön beleugrani egy kapcsolatba" - Egy kapcsolatba nem, de egy nyaralásba igen? :-) Ha ilyen bátor vagy, utazz egyedül, mint én.
2018. jún. 2. 16:07
 73/76 anonim ***** válasza:
21%

Vicces. Betérdelni valaki elé ittasan nem bizalmi kérdés? Hát 13-15 évesen már forogni a "rúdon"? Szülni egy alkoholista trógernek? Bekajálni, hogy a csalfa takonygerincű majd ott hagyja a családját értetek? Stb.... Én ezt úgy szoktam, hogy a lehetőség adott, ezt pedig tudja a partner is, amire majd mond valamit, hogy nyitott mindenre vagy bizonyos dolgokra nem. Ennek függvénye hány felé ágyaz az ember, oszt'jó napot. Hisztizni semmi esetre nem kell rajta.

31/f

2018. jún. 2. 17:54
 74/76 anonim ***** válasza:
70%

#60 Itt a kérdezõ is elég nagy ügyet csinált ebbõlxD Nem tudom, hogy miért csinált ebbõl nagy ügyet a lány, de az biztos nem ér fel ezzel itt.

Ha jól értem eddig bárki szívesen veled ment bárhová és ez volt elsõ lány, aki visszautasította az ilyen ajánlatodat? Szokj hozzá, még nagyon sok ilyen lány van, aki hasonlóan gondolkodik, talán még véletlenül belefutsz pár ilyenbe. Nem kell ezen értetlenkedni.

2018. jún. 3. 07:18
 75/76 anonim ***** válasza:
100%
#46 Ha annyira unatkozol, akkor miért nem mész el a barátaiddal nyaralni? Nehogy már egy random lánytól várd, hogy veled menjen. Másoknak ez amúgy nem unalmas egy kicsit sem, nekik nincs ilyen szükségletük, hogy föltétlenül balatoni nyaralóban ismerkedjenek, ez van:)
2018. jún. 3. 08:01
 76/76 anonim ***** válasza:
49%

Rengetegen mindenen múlik, hogy én mentem volna-e vagy sem, de amiatt biztos nem mondtam volna nemet, mert esetleg lehet az illető férfi akár pszichopata is... őszintén szólva, ezt a magyarázatot nem is tudom értelmezni, hacsak azzal nem, hogy lehettek a nőnek rossz élményei a randik alkalmával, amiért nagyon bizalmatlan lett.

29N

2018. jún. 3. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!