Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek túlzás, hogy 2. randin a balatoni
nyaralóba akartam vinni a lányt?
Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy lánnyal,1x már találkoztunk élőben, smároltunk is, és mivel itt nyár, meg amúgy is le akartam menni a Balatonra a nyaralónkba ezért megkérdeztem, hogy nincs e kedve lejönni velem. Ezt finoman szólva is túlzásnak vette, közölte, hogy ő még nem akar velem lefeküdni és különben sem szokott vadidegenekkel több 100 km-re léőv városokba menni, akkora ügyet csinált belőle, hogy inkább lepattintottam. Pedig nem azzal a céllal hívtam, hogy mindenáron megfektessem, akkor ennyi erővel a lakásomba is felhívhattam volna. Mi olyan nagy dolog ebben? A nyaralónknak remek adottságai vannak, ráadásul meleg is van, ennyire rossz program lett volna? Azt hinné az ember, hogy egy ilyen programnak örül egy lány, hogy nem a szokásos sablonrandira viszem.
Szerintem ne pörgesd túl magad, mert ez már elég gáz. Biztos vannak olyan lányok, akik könnyebben mennek bele ilyen programokban. (kérdés, hogy az mennyire lesz tartós vagy csak szórakozás) Akárhogyis nézzük ezt a csajt már elszalasztottad. Lépj tovább.
2018. jún. 2. 09:32
52/76 anonim válasza:
Saját nyaralóba, ahol folyamtosan rád van utalva, szerintem 2. randin elég meredek.
De most gondolj bele, egy nyomorult törölközőért is hozzád kell fordulnia, akit életében még most lát másodjára.
2018. jún. 2. 09:34
53/76 anonim válasza:
Amúgy szerintem kérdező neked sem lehetett olyan fontos ez a lány, ha untad volna vele a hagyományos randi programokat. Hívj el másokat. Biztos sok sok csaj áll készenlétbe, akik veled akarnak nyaralgatni.
2018. jún. 2. 09:38
54/76 anonim válasza:
Az is bõven elég indok, hogy nincs kedve, hangulata ahhoz, hogy fél-idegenekkel nyaraljon. Nincs mit tovább magyarázni ezen.
Ha neked ennyit nehéz elfogadni és ezen hisztizel itt, akkor boccs, de tényleg bajok lehetnek veled:D
2018. jún. 2. 09:39
55/76 anonim válasza:
Miért egyből oda akartad vinni??! Miért nem akkor mikor már jobban ismeritek egymást?? Ez kicsit elgondolkodtató lenne ,pár hónap múlva mikor mar jobban ismerlek akkor mennék nem egyből. Mivan ,ha meg akarsz erőszakolni?! Vagy bezársz és nem engedsz el soha többet... érted. Annnyi rosszat hallani manapság,sosem lehet bízni igazán senkibe...
2018. jún. 2. 09:43
56/76 anonim válasza:
"1000x voltam már sétálni,kajálni, kávézni...unom...Miért csak ilyen keretek között kéne ismerkedni?"
Akkor a fenti kommentedbe ,miért az áll,hogy 1szer taliztatok??! Hogy is van ez?? Akkor hányszor találkoztatok végül...?
2018. jún. 2. 09:56
57/76 anonim válasza:
Oké, férfiként azt gondolom, hogy a viselkedésed a következőt mondja a lánynak:
"Hé, még nem is ismerjük egymást, de levinnélek a balatoni nyaralónkba. Vagy azért teperek ennyire, hogy egyből megfarkaljalak, vagy azért, mert egyébként egy nulla értékű ember vagyok, és hozzászoktam, hogy ajándékokkal meg kedvezményekkel cserkészhetem csak be a nőket."
Szerintem érthető, ha nem jött be a dolog a csajnak.
2018. jún. 2. 10:21
58/76 anonim válasza:
Na, 57-es érti, nem olyan nehéz ebbe belegondolni.
2018. jún. 2. 10:35
59/76 A kérdező kommentje:
Férfiak válaszára nem vagyok kíváncsi, pláne nem olyanokéra, akiknek az irigységtől fogalmuk sincs róla, hogy itt nem a kedvezményekről van szó.
Szimplán csak nekem amúgy is épp ahhoz támadt kedvem, hogy lemenjek a nyaralóba, pár dolgot amúgy is el akartam ott intézni, így gondoltam összekötöm a hasznosat a kellemesel és megkérdezem a csajt, hogy nem akar e elkísérni. Csak egy szimpla hétvégi strandolós kiruccanásra vágytam, nem terveztem szexet, az már a csaj baja, hogy nem élt a lehetőséggel. Nem én csináltam ebből nagy ügyet, hanem a csaj, meg néhány itteni kommentelő.
2018. jún. 2. 10:39
60/76 anonim válasza:
Szerintem is kicsit túlzás, de itt az a gáz, hogy nagy ügyet csinált belőle a lány. Ha kicsit is a te cipődbe helyezi magát, akkor gondolhatná, hogy valószínűleg csak egy rossz ötlet ez, de ha esetleg még azt sejti hogy lehet csak meg akarod fektetni, akkor meg csak elmondja, hogy ő nem vevő rá, megbeszélitek a helyzetet és ad még esélyt a dolognak. Nem tudom mit kell ebből nagy ügyet csinálni. 22/l
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!