Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira túlzás virágot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira túlzás virágot vinni nem? Hova vigyem el?

Figyelt kérdés

Mit illik vinni ilyenkor?

Ha csak magam viszem az jó?

Nem tudom amúgy sem milyen virágot szeret

Másik kérdés,hova vigyem el ?

Éttermet megint csak túlzásnak érzem, más kikapcsolódási tippek ?

2015. jún. 30. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi beültünk sörözni, nagyon jó volt :)

Nem muszáj virág, ha hosszú randi lesz és sétálás, akkor csak vinné magával, ami kényelmetlen, de én még olyannal nem találkoztam, hogy bárki azért égett volna le, mert virágot vitt. Az csak pozitív lehet.

20/L

2015. jún. 30. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha viszel nyálas vagy,

ha nem viszel, bunkó.

Válassz:-)

2015. jún. 30. 14:38
 3/6 To7ka ***** válasza:

Semmit nem kell. Max ha beszéltetek róla, felmerült, cukkolt vele, stb... Romantikus, és van egy szépsége, de egész úton cipelni kell, nem annyira praktikus és sokan nem értékelik..

Étterem elsőre túlzás. Én a leglazább ismerkedést szeretem, szuper randim volt egyszer félúton teljesen ismeretlen városban, felfedeztük, nevettünk sokat, apró jó pillanatok voltak (nem kaptam kávét, nincsenek kreatív pillanataim, de pl hintázás, lóbálni a lábatok folyó parton, kacsákat etetni).

Célirányosan lehet egy cukrászda/kávézó, de egy olyat válassz ahol normálisan tudtok beszélgetni, nem egymás hátára ültetik az embereket. Egy városi rendezvény se rossz ötlet, ahol szintén nem ordibálnak, tudtok beszélgetni, kellemesen időt tölteni.

2015. jún. 30. 14:39
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

vízpart lesz a helyszín , viszonylag csendes

2015. jún. 30. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
csak beégnél vele.Felesleges ilyesmit.Másodikra is mielőtt megkérdezed.Több randit meg már nem célszerű tartani :D
2015. jún. 30. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem túlzás, vigyél csak nyugodtan!

A lány odáig meg vissza lesz tőle,szigorúan vörös rózsa,egy szál elég.

Ne hallgass a Gyakori megsavanyodott nőgyűlölő barmaira, akiket átbaxott egy vagy két csaj és itt adják ki magukból a fájdalmukat, meg keménykednek.

Vigyél virágot,nekem mindig bevált.

2015. jún. 30. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!