Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek túlzás, hogy 2. randin a balatoni nyaralóba akartam vinni a lányt?
"Miért ebben kéne mérni egy ember értékét? Ez csak szex, könyörgöm, ne csináljunk már belőle ekkora ügyet, mintha valami sátáni rossz cselekedet lenne. És nem attól lesz egy lány emberileg értékes, hogy mikor szexel, komolyan ekkora baromságot..muszlim vagy?"
Nem erkölcsi értékre gondoltam, csak körültekintésre és észre. Szerintem elég nagy ügy, ha valakivel úgy fekszel le, hogy tudod, nem fog szex után kidobni és nem kapsz el valami nemi betegséget sem.
Ha mindenki mindent leszűrne az első találkozóból nem lennének bántalmazó kapcsolatok kapcsolaton belüli nemierőszak nem lenne egyszer megdugtalak vagy párszor de rád untam viszlát féle történetek.
Lehet hogy a telket őrző kutya tök cuki még a farkát is csóválja de ha benyúlok hozzá és megharap én leszek a hülye (jogosan). Ugyanez igaz a hasonló helyzetben is. Lehet hogy tök aranyos gyerek vagy egy étteremben de ha hazai pályán egy erőszakos barom és kivered két fogam én leszek hülyének titulálva ( szintén jogosan).
Nem ördögtől való az ha a másik meg akar ismerni mielőtt bizalmat szavaz.
"Mikor kell elhívni"
Na látod, azért nem megy ez, mert nem érzed az időzítést! Szerintem minimum 3 jól sikerült randi legyen, után talán fel lehet hozni finomabban. "Nyaralni mész, és gondoltad, hogy milyen jó lenne, ha ő is ott lenne veled. Persze nem muszáj, ha nem akarja, vagy túl korainak érzi." Az, hogy kiakadt rád, valószínálűg azon is múlt, hogy hülyén tálaltad neki. Az, hogy lepattintottad (mint egy hisztis fsz, ahelyett hogy próbáltad volna megérteni az álláspontját), meg csak megerősítette benne, hogy jól döntött, amikor nemet mondott neked.
Persze mindezek csak akkor, ha tényleg normális párkapcsolatot szeretnél. Ha csak csajozni, akkor szerintem jó ez a taktika is, ami most van. Előbb-utóbb úgyis rádakadnak olyan nők, akik szeretik "élvezni az életet", meg a változatos f_szokat.
Utána pedig jön egy olyan kérdés, hogy "Elmentem egy pasival a nyaralójába és erőszakoskodott velem! Én vagyok a hibás, hogy 2. randin belementem ebbe? Pedig olyan megbízhatónak tűnt!"
Akkor rögtön jönnének az olyan válaszok, hogy milyen ostoba liba, hogy ilyen helyzetbe hozta magát. És vigyázhatott volna jobban is magára, nem rögtön belemenni, csak mert egy pasinak nyaralhatnékja volt. stvstb Ismerjük ezeket a kérdéseket.
Értem én ezt, de azért lássuk be, hogy ez az "ismerjük meg jobban egymást mielőtt femegyek hozzád" csak egy hatalmas illúzió. Jópofizhat valaki 10 randin keresztül is, attól még ugyanúgy benne van a pakliban hogy egy pszichopata.
Elfogadom ,hogy sok lánynak kell ez az illúzió, de attól még ha valóban egy gazemberrel akad össze, akkor a 10dik randi után se lesz nagyobb biztonságban, még ha közben azt is hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!