Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek túlzás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek túlzás, hogy 2. randin a balatoni nyaralóba akartam vinni a lányt?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy lánnyal,1x már találkoztunk élőben, smároltunk is, és mivel itt nyár, meg amúgy is le akartam menni a Balatonra a nyaralónkba ezért megkérdeztem, hogy nincs e kedve lejönni velem. Ezt finoman szólva is túlzásnak vette, közölte, hogy ő még nem akar velem lefeküdni és különben sem szokott vadidegenekkel több 100 km-re léőv városokba menni, akkora ügyet csinált belőle, hogy inkább lepattintottam. Pedig nem azzal a céllal hívtam, hogy mindenáron megfektessem, akkor ennyi erővel a lakásomba is felhívhattam volna. Mi olyan nagy dolog ebben? A nyaralónknak remek adottságai vannak, ráadásul meleg is van, ennyire rossz program lett volna? Azt hinné az ember, hogy egy ilyen programnak örül egy lány, hogy nem a szokásos sablonrandira viszem.
2018. jún. 2. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
93%

"Aki benne van ebben, az úgyis eljön, akárhányadik randi, aki pedig bizalmatlankodó az mindig az is marad. Nem bírom az olyan embereket, akik mindenből ekkora ügyet csinálnak."

Jó, majd ha a kérdező túl lesz pár kapcsolati pofonon, akkor talán értékelni fogja a türelem műfaját.

2018. jún. 2. 08:50
 32/76 anonim ***** válasza:
93%

"Jópofizhat valaki 10 randin keresztül is"

Ja, csak 10 randin keresztül nagyobb esélye van, hogy leszűrődik, ha valakivel nem stimmel valami. De minimum azért 2 randi.

2018. jún. 2. 08:53
 33/76 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a legtöbben úgy mennek bele az ilyesmibe, ha pl. haverokkal barátokkal együtt mentek. Ha csak kettesben akarsz lenni vele, az tényleg fura, nem annyira romantikus a kapcsolatotok még, hogy kettesben utazgassatok a Balatonra. Tehát lehet, hogy tényleg furcsán tálaltad. Miért kellene kettesben nyaralgassatok? Az még éthető lenne, ha elhívod, hogy társuljon a bandádhoz, esetleg ő is hozza a barátnőit, ilyesmi.

Kettesben nyaralgatni tényleg fura, és nem azért, mert pszichopata lennél, te tényleg nem tart még ott a kapcsolatotok. Ez túl "romantikus" meghívás.:))

2018. jún. 2. 08:54
 34/76 A kérdező kommentje:

"Szerintem is akkor kellene elhívni, ha ki van mondva, hogy együtt vagytok. "

De mire jó ez az önkorlátozás?! Most komolyan semmilyen rendes programot ne csináljak, amíg nem vagyunk komoly kapcsolatban??! Nekem eleve nehezen megy az elköteleződés, nem akarok rögtön beleugrani egy kapcsolatba, nekem idő kell, amíg megszeretek valakit. Lehet, hogy közben kiderül, hogy nem is akarok vele összejönni, de attól még barátilag jóban maradunk, vannak ilyen lányhaverjaim, akikkel ismerkedésnek indult, aztán nem jött be élőben és végül haverok maradtunk, aztán simán eljött hozzám. Egyébként meg ha ilyen kínos szituáció lenne, akkor nem kéne ottmaradnia velem, simán leléphet, amikor kedve tartja.

2018. jún. 2. 08:55
 35/76 A kérdező kommentje:

"Az még éthető lenne, ha elhívod, hogy társuljon a bandádhoz, esetleg ő is hozza a barátnőit, ilyesmi."

Nem vagyok tagja semmilyen bandának, az összes barátomat különböző társaságokból ismerem. Nem vagyok egy ilyen nagy társasági ember, jobb szeretek valakivel kettesben találkozni, legyen szó barátról,haverről, vagy éppen lányról. Ha 2-en vagyunk akkor sokkal normálisabbak és őszintébbek az emberek, mint egy nagyobb társaságban.

2018. jún. 2. 09:00
 36/76 anonim ***** válasza:
80%

Pláne azt sem vetted számításba, hogyha nem érzi jól magát, akkor mivel megy haza? Gondolom nincs autója. Nyaggasson téged, hogy kocsikáztasd vissza őt a Balatonról? Más lenne a helyzet, ha pl. van saját autó és jogsija, így elmegy hozzád úgy, hogy bármikor leléphet, ha netán nem alakul jól valami köztetek még az elején.

Nekem is herótom van az olyan helyzetektől, amikor elutazunk és másokra vagyok hagyatkozva, másoktól függ, hogy mikor mehetek haza. Ezért jó városi helyeken lenni, ott addig maradsz, ameddig akarsz.

Ha már ilyen borzasztóan nyitott, szabadelvű csajokat keresel, akkor próbálkozz olyan nőknél is, akik kicsit függetlenek, nem anyuci pici lányai, megtehetik, hogy gondtalanul kóborolnak bárhova, nem úgy utaznak hozzád, hogy közben rád vannak hagyatva.

2018. jún. 2. 09:05
 37/76 anonim ***** válasza:
83%

"Nekem eleve nehezen megy az elköteleződés, nem akarok rögtön beleugrani egy kapcsolatba, nekem idő kell, amíg megszeretek valakit. Lehet, hogy közben kiderül, hogy nem is akarok vele összejönni, de attól még barátilag jóban maradunk"

Nahát, lehet a lány is éppen erre gondolt? Addig meg minek menjen kettesben nyaralgatni valakivel.

Nem értem valaki miért csinál ekkora ügyet a megszeretésből!? Ha valakibe nem szeretsz bele az első randin és nem akarsz vele azonnal elköteleződni, utána már nem is fogsz.

Kérdező te nagyon nem érted, hogy mi a probléma. Nem baj, majd néhány kapcsolati kudarc után talán rájössz. Vagy nem. Nem mindenkinek muszáj működő párkapcsolatban élnie.

2018. jún. 2. 09:07
 38/76 anonim ***** válasza:
93%
# 34 Hova sz*rjak attól, hogy "önkorlátozásnak" hívod azt, hogy nem akarnak elmenni veled? Nem körülötted forog a világ picinyem. Biztos jobb nyári programokat is talál annál, minthogy elmenjen veled....
2018. jún. 2. 09:10
 39/76 anonim ***** válasza:
91%

"nem akarok rögtön beleugrani egy kapcsolatba, nekem idő kell, amíg megszeretek valakit. Lehet, hogy közben kiderül, hogy nem is akarok vele összejönni, de attól még barátilag jóban maradunk"

Igen, nem is lenne jobb attól az érzéstől, hogy egy ilyen nyaralás után bejelented, hogy "bocsi, de csak barátságra gondoltam".

Tényleg nem körülötted forog a világ. Szerintem a csaj se sír utánad, ne aggódj. Csak te nyavalyogsz. :D

2018. jún. 2. 09:18
 40/76 A kérdező kommentje:

"Ha valakibe nem szeretsz bele az első randin és nem akarsz vele azonnal elköteleződni, utána már nem is fogsz."

Pedig velem konkrétan volt ilyen, de örülök, hogy jobban tudod helyettem is.

2018. jún. 2. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!