Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek túlzás, hogy 2. randin a balatoni nyaralóba akartam vinni a lányt?
Ja igen, tuti bepróbálkoztál volna nála. Ha nem, akkor meg az jön le hogy töketlen vagy. Normális nő nem hozza magát ilyen hülye helyzetbe, mert ha nem akar veled rögtön a. 2. randin szexelni, akkor végtelenül kínos szituációba keveredik. De próbálkozz nyugodtan más csajoknál, akik jobban élvezik az életet! Mint az első válaszadó. Fizetheted a nyaralását, meg a síelését. Utána jön majd az a kérdés, hogy miért minden nő aranyásó...
30/nő
"Azt már csak leszűri első randin, hogy megbízható vagy-e, tök egyszerű emberismeret." - Nem lehet mindent első randin leszűrni.
Kérdező, én sem mentem volna.
Évekkel ezelőtt az egyik társkeresőn elkezdtem beszélgetni valakivel, nem volt semmi gond, aztán kitalálta, hogy első randin menjünk a Széchenyi Fürdőbe. Itt lett vége a dolognak. Nekem ő akkor még idegen volt, idegenekkel meg nem járok ilyen helyekre, mert nincs meg a bizalom.
Felmentek. És a párjaid maradtak azóta is?
Amúgy meg honnan a fenéből tudja 1 találkozás után, hogy neked mi a szexuális kultúrád? Simán elképzelheti, hogy te minden csajt a Balcsira viszel a nyaralódba megfektetni.
"Azt már csak leszűri első randin, hogy megbízható vagy-e, tök egyszerű emberismeret."
Persze. Azért van olyan sok tönkrement kapcsolat. Ha mindenki mindent tudna már az első randin... :D
Ha valaki meghív valahova, az annyit jelent, hogy önszántából és örömmel fizeti. Nem én tartok pisztolyt a fejéhez. Miért lennék aranyásó, ha elfogadom? Inkább hülye lennék nem elfogadni.
9-es:
" Ez csak szex, könyörgöm, ne csináljunk már belőle ekkora ügyet, mintha valami sátáni rossz cselekedet lenne. "
Senki nem mondott ilyet, hogy "sátáni rossz cselekedet".
Csak tudod, bármilyen furcsa, van, akinek ez nem csak annyit jelent, hogy iszok egy pohár hideg üdítőt, vagy eszek egy jó vacsorát, vécéznem kell, tojok egyet.
Van, akinek a szex egy intimitást is feltételez.
Kérdező, az az érdekes, hogy itt állítólag a pasik rendes nőket keresnek, de olyan módszerekkel (mint a te példád is), amikkel a nem rendes nőket lehet megkapni.
Döntsd el, hogy rendes nőt akarsz-e, és akkor változtass stratégiát, vagy maradsz a stratégiádnál, de azzal rendes nőt nem kapsz, vagy csak akkor, ha ő éppen erre vágyik, mert éppen olyanja van, aztán lehet, hogy szerencséd lesz. Van ismerősöm, akinek volt ilyen időszaka, hogy kalandozni akart, aztán egy pár éves kapcsolat lett belőle. Bejöhet, csak ehhez mázli kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!