Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek túlzás, hogy 2. randin a balatoni
nyaralóba akartam vinni a lányt?
Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy lánnyal,1x már találkoztunk élőben, smároltunk is, és mivel itt nyár, meg amúgy is le akartam menni a Balatonra a nyaralónkba ezért megkérdeztem, hogy nincs e kedve lejönni velem. Ezt finoman szólva is túlzásnak vette, közölte, hogy ő még nem akar velem lefeküdni és különben sem szokott vadidegenekkel több 100 km-re léőv városokba menni, akkora ügyet csinált belőle, hogy inkább lepattintottam. Pedig nem azzal a céllal hívtam, hogy mindenáron megfektessem, akkor ennyi erővel a lakásomba is felhívhattam volna. Mi olyan nagy dolog ebben? A nyaralónknak remek adottságai vannak, ráadásul meleg is van, ennyire rossz program lett volna? Azt hinné az ember, hogy egy ilyen programnak örül egy lány, hogy nem a szokásos sablonrandira viszem.
Úgy látszik az, amire vágysz, meg ami van az két különböző dolog. Így jártál. Pár alkalom után kellett volna bevetni ezt az ötletet.
Ja, biztos nagyon bánja a lány, hogy megszabadult egy egoista f_sztól.
2018. jún. 2. 10:46
62/76 anonim válasza:
"a csaj baja, hogy nem élt a lehetőséggel"
Nyugi, lesz neki más lehetősége is... Mással!
2018. jún. 2. 10:48
63/76 anonim válasza:
Jobban is járt a csaj ,hogy nem ment. Megszabadult egy egoista majomtól...
2018. jún. 2. 10:54
64/76 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig ez a tipikus magyar mentalitás, hogy aki szimplán szereti jól érezni magát, és elégedett az életével, az csak egy "egoista f_sz" lehet.
2018. jún. 2. 11:04
65/76 anonim válasza:
Őszintén szólva, én sem mentem volna veled, több napra. Ha szimpi vagy akkor sem. Ha mégsem jössz be, vagy unalmas vagy, vagy nincs kedvem ott maradni, akkor macerásabb hazajönni a Balatonról, mintha csak a lakásodon lettünk volna. Ha már komolyabban randizunk, akkor lehet róla szó. 26/N
2018. jún. 2. 11:07
66/76 A kérdező kommentje:
#60-as válaszolóval értek egyet. Nekem se az volt a bajom, hogy nem jött el, hanem hogy ekkora ügyet csinált belőle. Teljesen megértettem volna ha szimplán megmondja, hogy neki ez még korai lenne vagy nincs kedve hozzá stb. ,de ez a hiszti amit csaj lerendezett, meg ez az eredendő rosszhiszeműség a részéről nekem elvette a kedvemet, hogy tovább ismerkedjek vele.
2018. jún. 2. 11:08
67/76 anonim válasza:
Igen, szerintem túlzás egy randi után a nyaralódba hívni a lányt. Meg kellene értened, hogy vannak, akik bizalmatlanabbak, és ez nem feltétlenül a te személyed ellen irányul. Miért olyan nehéz felfogni, hogy ő jobban meg akart ismerni, mielőtt közösen eltöltötök egyszerre több időt egymással egy légtérben?
Egy randi után még nem tudod olyan jól megismerni a másikat, hogy ennyire bízni tudj benne. Még ha nem is úgy tervezted, akkor is úgy tűnik, mintha arra játszottál volna, hogy minél előbb lefeküdjetek egymással. És ha ő erre még nem állt készen, kerülni szerette volna a lehetőségét is, hogy egy kínos szituáció alakuljon ki már az elején köztetek amiatt, hogy te bepróbálkozol, ő pedig egyértelműen visszautasít. Nem tudhatja, hogy te erre hogyan reagálsz.
2018. jún. 2. 11:15
68/76 anonim válasza:
"Férfiak válaszára nem vagyok kíváncsi,"
Nem probléma, maradj hülye :D Aztán egy idő után csak kigyullad a fejed felett a villanykörte, és rájössz, hogy ha normális lányt akarsz, azt nem olyan módszerrel kell fűzögetni, ami max. a gold diggereknél válna be. Arra meg senki sem irigykedik, hogy most koptatott le egy csaj, te iq-bajnok :D
2018. jún. 2. 11:22
69/76 anonim válasza:
Személy szerint én sem mentem volna veled, mert egy ilyen meghívás bizalmi kérdés a randizás szakaszában! 26N
2018. jún. 2. 12:04
70/76 anonim válasza:
Na de kérdező most 1000szer vagy pedig másodjára voltatok randizni??! Ez még mindig nem derült ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!