Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek túlzás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek túlzás, hogy 2. randin a balatoni nyaralóba akartam vinni a lányt?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy lánnyal,1x már találkoztunk élőben, smároltunk is, és mivel itt nyár, meg amúgy is le akartam menni a Balatonra a nyaralónkba ezért megkérdeztem, hogy nincs e kedve lejönni velem. Ezt finoman szólva is túlzásnak vette, közölte, hogy ő még nem akar velem lefeküdni és különben sem szokott vadidegenekkel több 100 km-re léőv városokba menni, akkora ügyet csinált belőle, hogy inkább lepattintottam. Pedig nem azzal a céllal hívtam, hogy mindenáron megfektessem, akkor ennyi erővel a lakásomba is felhívhattam volna. Mi olyan nagy dolog ebben? A nyaralónknak remek adottságai vannak, ráadásul meleg is van, ennyire rossz program lett volna? Azt hinné az ember, hogy egy ilyen programnak örül egy lány, hogy nem a szokásos sablonrandira viszem.
2018. jún. 2. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
93%
Nem olvastam végig a kommnteket kivételesen, de remélem hoy egy lány- nő sem ilyen felelőtlen, hogy egy számára idegen és simeretlen könyéken lévő, zárt randihelyre elmegy egy idegennel bármit is csinálni.
2018. jún. 2. 09:21
 42/76 anonim ***** válasza:
94%

"Nekem eleve nehezen megy az elköteleződés, nem akarok rögtön beleugrani egy kapcsolatba, nekem idő kell, amíg megszeretek valakit. Lehet, hogy közben kiderül, hogy nem is akarok vele összejönni, de attól még barátilag jóban maradunk"

Milyen jogon várod el tőle, hogy olyan programra menjen veled, amire általában a párjával megy az ember, ha még az sem biztos, hogy egyáltalán akarsz-e tőle valamit? Lehet kevésbé kényelmetlenül intim programokon is gondolkozni, hogy most hajlandó vagy-e elköteleződni, vagy nem, pl mehettek sétálni, kajálni, kávézni, ahonnan a lelépés is kevésbé kínos, ha esetleg mégsem akarsz tőle semmit.

2018. jún. 2. 09:22
 43/76 anonim ***** válasza:
86%

"Ha valakibe nem szeretsz bele az első randin és nem akarsz vele azonnal elköteleződni, utána már nem is fogsz."

Pedig velem konkrétan volt ilyen, de örülök, hogy jobban tudod helyettem is.

Mégsem jött össze. :D Szóval vagy vársz az isteni csodára, vagy türelmes leszel és engedsz időt a másiknak.

2018. jún. 2. 09:25
 44/76 A kérdező kommentje:

"Ha már ilyen borzasztóan nyitott, szabadelvű csajokat keresel, akkor próbálkozz olyan nőknél is, akik kicsit függetlenek, nem anyuci pici lányai, megtehetik, hogy gondtalanul kóborolnak bárhova, nem úgy utaznak hozzád, hogy közben rád vannak hagyatva."

20-on éves vagyok, ebben a korban sok lány még anyuci pici lánya, nálam idősebbek meg nem fogok ismerkedni. Egyébként meg ha nagyon el akar menni, akkor nézek neki vonatot, akár hívok taxit, ami elviszi a legközelebbi állmomásra ,ki is fizetem az utiköltségét, ezen már ne múljon.

2018. jún. 2. 09:27
 45/76 anonim ***** válasza:
93%

"pl mehettek sétálni, kajálni, kávézni, ahonnan a lelépés is kevésbé kínos, ha esetleg mégsem akarsz tőle semmit."

Na igen. Kikerülve azt, hogy mondjuk már a Balatonhoz vezető úton eleged lesz a másikból...

2018. jún. 2. 09:27
 46/76 A kérdező kommentje:

"pl mehettek sétálni, kajálni, kávézni, ahonnan a lelépés is kevésbé kínos"

1000x voltam már sétálni,kajálni, kávézni...unom...Miért csak ilyen keretek között kéne ismerkedni?

2018. jún. 2. 09:28
 47/76 anonim ***** válasza:
90%

"Egyébként meg ha nagyon el akar menni, akkor nézek neki vonatot, akár hívok taxit, ami elviszi a legközelebbi állmomásra ,ki is fizetem az utiköltségét, ezen már ne múljon."

Hihetetlen, mennyire lovagias vagy. Majd gondolod pont a te segítséged kell neki, amikor le akar lépni előled. :D

2018. jún. 2. 09:29
 48/76 A kérdező kommentje:
Első randinak ez jó, de utána azért mást is ki lehet próbálni.
2018. jún. 2. 09:29
 49/76 anonim ***** válasza:
92%

"1000x voltam már sétálni,kajálni, kávézni...unom...Miért csak ilyen keretek között kéne ismerkedni?"

Ja, csak nem ezzel a lánnyal.

2018. jún. 2. 09:30
 50/76 A kérdező kommentje:
Hát, ha le akar lépni, én biztosítok neki minden lehetőséget, ami tőlem telik, ha nem él vele, az már az ő dolga.
2018. jún. 2. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!