Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így vélekednek egyes lányok/nők?
Máshol nem igazán,de itt GyK-n olyan,mintha a nőknél hátrány,ha a férfi mondjuk 20-25+ és szűz.
Értem,hogy nem mindenkinél kizáró ok,de vannak akiknél igen? S ha igen,miért?
Én akivel elvesztettem a szüzességem, azzal majdnem 5 évig voltam együtt, nem arra kelett, hogy 2 hónapog tanítgasson arra, hogy hogyan kell kapcsolatban élni.
Ide tényleg ilyen lelki beteg nők járnak, akiket ilyen sokszor átvágtak, meg kihasználtak? :(
"Ide tényleg ilyen lelki beteg nők járnak, akiket ilyen sokszor átvágtak, meg kihasználtak? :("
Ide járó nők 99%-ával nagyon csúnyán elbánhattak, mással nem magyarázható a viselkedésük.
"Ide tényleg ilyen lelki beteg nők járnak, akiket ilyen sokszor átvágtak, meg kihasználtak? :("
Nem, de melyik egészséges nő akar próbababa lenni.
"NEM nők járnak ide nyavicskolni, hogy jaj, 32 évesen ugye nem gáz, hogy még szűz vagyok"
Több ilyen kérdés volt már, nem hőbörgés ment a férfiak részélől, min a részetekről, érdekes.. Annyira egyoldalú ez az oldal...
Pl. volt egy kérdés, hogy 20 évesen ha nem hívta el valaki randira, akkor ronda? 2 oldalnyi nyáladzás ment, hogy mekkora kincs a csaj :D
Röhejesek vagytok.
"Nem, de melyik egészséges nő akar próbababa lenni."
Miért akarna próbababának használni egy szűz? Aki 100 nővel volt, az meg megbecsül? Vagy mi ez a fogyatékos logika?
"Több 58%-os van te elmeroggyant."
Mégis mindig te kavarsz itt, te szánalomtenger:)
# 30
Bocsi, nekem nincs türelmem ahhoz, hogy ki-be lépkedjek több regisztrációból, hogy aztán ugyan azt leírjam több fiókról, csak átfogalmazva.
Csak te vagy egyedül ilyen élettelen ebben a kategóriában.
És amúgy tuti szűz vagy, ez olyan, mint amikor látens melegek hőbörögnek legjobban a melegek ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!