Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem merek regisztrálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek regisztrálni társkeresőbe?

Figyelt kérdés
21 vagyok, az elmúlt 3 évem arra ment el, hogy ráeszméltem, hogy változtatni kellene, mert bár rendesen szocializálodok, mindezt nömentes környezetben teszem, és ha csak ugy simán élem tovább a mindennapjaimat, meg ami vele együtt jár (csajozás kifejezetten nem), akkor szépen befordulok valami örült depresszioba és gyogyszereken fogok tengödni.ugyanis bár kifelé vagyok amilyen,de 10 perc egyedüllét után is elkezdek szorongani, hogy én is bekerülök az örök szüzek társaságába, pedig voltak már kalandjaim csinos lányokkal, akik mind azt mondták, hogy nem kell aggodnom a külsöm miatt (mert legtöbbször ezt teszem), nem vagyok csókszüz sem, szval nagyon méltatlan lenne, ha barátnö nélkül maradnék.ilyen korban megvan a veszélye.pszichologushoz is járok, mert ha ugy nézzük pokol az életem, és ő bátorit, hogy szrjam le, hogy anyámék mit gondolnak majd, ha hirtelen "elkezdek élni", ugyanis otthon nekem ez a lehetö legnagyobb tabu.távol a családtol vagyok kollégista, ott felszabadultan viselkedek, de nyron otthon vagyok, és jo lenne kihasználni a nyarat a "változtatásra", de az emlitett gátlások miatt nem megy.társkeresöre is azért nem merek regisztrálni, mert anyámék fülébe jut.és jot kuncognak majd rajtam, hogy kisgyerekük vajon honnan jött rá hogy a kislányok "mire valók".na ennyi.
2010. máj. 18. 00:55
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Igaza van a pszihómókusnak, szarjál bele, hogy ki mit gondol. Ez a te életed, senkinek semmi köze hozzá, hogy hogyan éled.

Csak kezdj már el élni végre!! :D

2010. máj. 18. 10:16
 12/46 A kérdező kommentje:
te akárki, aki olyan meghökkentöen tájékozott az itteni kérdésekkel kapcsolatban! rám dobálod a követ, miközben MINDIG megtalálod az ujabb kérdéseimet?! mi, csak nem tán rontom az esélyeidet talán?!egyébként azért érek rá feltenni ilyen kérdéseket, mert mostanában pl egész nap a gép elött TANULOK, ami nálunk szerencsére nem abbol áll, hogy kiadnak egy prózát és azt kell 2x elolvasni, hanem itt gondolkodni is kell.ugy nyaljál sót, oké?
2010. máj. 18. 13:14
 13/46 anonim ***** válasza:

A társkereső oldalaktól valahogy én is parázok. Lehet, hogy véletlenek sorozata, de nagy százalékban mindig negatív véleményekre akadok a Neten.

Az életben könnyebb ismerkedni, Neked még a suli jó esélyt kínál erre. Az tényleg a legjobb lenne ebben a helyzetben, ha ahova jársz, ott találnál barátnőt, mert szüleidnek ott nincs Rád hatása, nem tudnak ellenőrzés alatt tartani.

Haveri köröd, szobatársaid esetleg nem tudnak segíteni, elvinni valahová?

Hacsak szüleid miatt nem mersz regisztrálni, azzal ne foglalkozz. Nem hiszem, hogy azzal töltik az idejüket, hogy átfésülik az ilyen oldalakat. Ha meg ott sikerülne valami, nem kötelező tudtukra adni, hogyan találkoztatok össze.

Ha nem sikerül semmi, akkor tényleg marad a nyár, az viszont nem sokára itt van, kitartás!

2010. máj. 18. 13:43
 14/46 Tőkésréce ***** válasza:

Vagy ne társkeresőn csemegézz, hanem pl a chat.hu-n! igaz, szexmániás aberrált emberekkel van tele, én is régebben le szoktam itt vezetni a perverz gondolataimat másokon, viszont a csajok közül sok a normálisabb konzervatívabb féle, akik nem beteges elméjüket túráztatják, hanem pasit akarnak maguknak. a mostani barátnőmmel is itt jöttem össze, nagyon jól megvagyunk. mondjuk ő már a számtalanadik, akivel először működőképes is a kapcsolat, mert sok gnóm csajt fogtam ki itt, de aki keres, talál.

nekem a problémát a szép lányok okozzák, fóbiám van tőlük, amit persze szégyelek, viszont netes spanolás után az élő kontaktus sokkal könnyebb!

2010. máj. 22. 23:25
 15/46 Tőkésréce ***** válasza:
ja és a chat.hu ugye teljesen anoním, nálam ez jelentette a "félénkségem" háttérbeszorítását.
2010. máj. 22. 23:28
 16/46 anonim ***** válasza:
Chat.hu-val nekem is jó élményeim vannak. Mondjuk elnézve, hogy mi megy ott, sose gondoltam volna. :D
2010. máj. 22. 23:41
 17/46 anonim ***** válasza:
félsz attól h az ismerőseid rádismernek
2010. máj. 23. 02:46
 18/46 anonim ***** válasza:
ja és teszteld magad mondjuk 1 pohár bor csodákra képes persze mossál fogat vagy vegyél be egy rágót
2010. máj. 23. 02:47
 19/46 anonim ***** válasza:
Először magadat tedd rendbe, egy párkapcsolat nem megoldás arra, hogy a lelki nyűgjeidet rendbehozza. Hogy várod, hogy egy lány elfogadjon, megszeressen, ha te sem szereted magadat. Először te legyél rendben, aztán jöhet a társkeresőzés. Én is társkeresőn találtam meg a párom, féál éve vagyunk együtt és házasságot tervezünk. De úgy nem lehet, hogy jaj, ronda vagyok, utálom magam, nem merem ezt, nem akarom azt. Egy másik ember egy felnőtt TÁRSAT keres a társkeresőn, nem egy nyafogó óvodást.
2010. máj. 23. 08:19
 20/46 anonim ***** válasza:
vicces gyerek vagy tényleg, szerintem továbbre se a szüleidtől félsz vagy a társkeresőtől, hanem a lányoktól. Nőjj fel végre!!! Nem kell bejelenteni anyádéknak, hogy társkeresőzől, azt se kell bejelenti, hogy vécére mész,....ez a te privát szférád, beírod a gugliba, hogy társkereső, keresel egy szimpatikus oldalt, majd egy szimpatikus lányt, aztán randiztok. Ha összejöttök akkor pedig mondjátok, hogy ja az interneten ismerkedtetek meg, nem tudom a 21. században mi rossz lenne ebben... Amúgy meg nem hiszem, hogy a szüleid bármin is meglepődnének 21 éves vagy basszus!!! Az a természetellenes, hogy még nem volt barátnőd, ez már sajnos csak így van. Itt a nyár, most tényleg lesz időd bele vetni magad a csajozásba. Tehát társkereső, meg bulik, ahol nem a haverokkal szürcsölgeted a söröcskédet, hanem igyekszel becsajozni.
2010. máj. 23. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!