Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek regisztrálni társkeresőbe?
Igaza van a pszihómókusnak, szarjál bele, hogy ki mit gondol. Ez a te életed, senkinek semmi köze hozzá, hogy hogyan éled.
Csak kezdj már el élni végre!! :D
A társkereső oldalaktól valahogy én is parázok. Lehet, hogy véletlenek sorozata, de nagy százalékban mindig negatív véleményekre akadok a Neten.
Az életben könnyebb ismerkedni, Neked még a suli jó esélyt kínál erre. Az tényleg a legjobb lenne ebben a helyzetben, ha ahova jársz, ott találnál barátnőt, mert szüleidnek ott nincs Rád hatása, nem tudnak ellenőrzés alatt tartani.
Haveri köröd, szobatársaid esetleg nem tudnak segíteni, elvinni valahová?
Hacsak szüleid miatt nem mersz regisztrálni, azzal ne foglalkozz. Nem hiszem, hogy azzal töltik az idejüket, hogy átfésülik az ilyen oldalakat. Ha meg ott sikerülne valami, nem kötelező tudtukra adni, hogyan találkoztatok össze.
Ha nem sikerül semmi, akkor tényleg marad a nyár, az viszont nem sokára itt van, kitartás!
Vagy ne társkeresőn csemegézz, hanem pl a chat.hu-n! igaz, szexmániás aberrált emberekkel van tele, én is régebben le szoktam itt vezetni a perverz gondolataimat másokon, viszont a csajok közül sok a normálisabb konzervatívabb féle, akik nem beteges elméjüket túráztatják, hanem pasit akarnak maguknak. a mostani barátnőmmel is itt jöttem össze, nagyon jól megvagyunk. mondjuk ő már a számtalanadik, akivel először működőképes is a kapcsolat, mert sok gnóm csajt fogtam ki itt, de aki keres, talál.
nekem a problémát a szép lányok okozzák, fóbiám van tőlük, amit persze szégyelek, viszont netes spanolás után az élő kontaktus sokkal könnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!