Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek regisztrálni társkeresőbe?
Csabi? Csak nem te vagy az?:D
Bocsi, de egy az egyben a volt barátomra ismertem benned. Számomra is pokol az egyedüllét, de nekem eszembe nem jutna ilyen oldalra regisztrálni. Nekem ráadásul nehezebb a dolgom, mert lány vagyok, mégsem mehetek oda úgy a pasikhoz. Kezdeményezni kell! Hidd el, nem harapják le a lányok a fejed:) L/19
Már megint itt sírsz b*szod??? Nem kaptál még elég választ az előző kérdésednél??
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__85..
100%-ban le merném fogadni, hogy ugyanaz az idiota vagy aki egy pár embernél már kihuzta a gyufát a hülyeségeivel. ...ugyanaz a stílus; nem tudok csajozni, kolesz, 21 éves szűz, pszichologus, jajj de ronda vagyok, nő mentes környezet, mindenki más a hibás stb.
B+! te télleg itt ülsz egész nap a gép előtt, vered a p-et, teszed fel a hasonló szánalomkeltő kérdéseidet, és sajnáltatod magad, ahelyett hogy elmennél bulizni vhova.
Öszintén! milyen válaszra vársz még a fenti kérdésedben leírt több mint 100 válaszon kívűl??? El nem tudom képzelni, hogy vki ekkkora nyomorék legyen, mint TE.
Na, én még nem válaszoltam neked! Úgy látszik, akkor én már nem lehetek az első számú rinyagép az oldalon a szüzesség és csajozási gondok témában :D
Én regisztráltam társkeresőbe, és ezt fel is vállalom, csak mások előtt nem szarozok vele. Szerintem a szüleidet meg kéne regulázni, ha így hátráltatnak. Szerintem fogd magad, és mondd meg egyenesen nekik, hogy na most társkeresőzni kezdesz, és kapnak 5 perc röhögési időt. De nehogy már rejtegetni kelljen.
Amúgy a már sok-sok éve regeltem különböző társkeresőkbe, dde az első olyan randim mégis kb. 1 éve volt. Kb. 1 éve is kezdtem el intenzívebben nyomni. Szerintem ez csajoknak jobban bejön, csak ülnek a babérjukon és válogatnak.
Szerintem hiba egy randit szándékosan csinálni, de néha máshogy nem lehet.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!