Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a társkeresőkre regisztrálni?
Nekem éppenséggel bejött a társkereső, én egy ilyenen ismertem meg a páromat.
25F
Lányként érdemes. De tegyél fel fényképet, mert mindenki fényképes lányokat keres. Töltsd ki az adatlapodat és írjál valamit a bemutatkozásodhoz. (Lehetőleg ne idézetet.)
Sok lány azt hiszi, hogy elég egy-két kép. Ha szimpatikus, akkor egy-két alkalommal visszanézek, írt-e valamit magáról... aztán elfelejtem.
Én srácként regisztráltam ide. Volt is egy randim innen egy lánnyal de túl korán volt számunkra, és nem is jöttünk be egymásnak. Ennek ellenére én azt mondom hogy próbáld meg, és igyekezz sokat beszélgetni a jelentkező emberekkel hogy megismerjenek és megismerd őket. Talán akkor nem jársz úgy mint én, hogy egyikünkkel sem volt semmi baj de mégsem illettünk össze, és ez a beszélgetésből már hamarabb kiszűrődött volna.
26 ff Pest
Igen, szerintem érdemes, mert olyan fiúkkal ismerkedhetsz meg, akikkel élőben amúgy sosem találkoznál.
De ami nagyon fontos, ki kell lépni időben a neted világból, ha szimpatikus, próbálj randira utalni, hogy látnád, és találkozzatok, akkor dől el minden. Ha sokáig húzza az ember, hiába működne élőben a dolog, elmúlik a varázs...
F20
A két nem esetében a dolog merőben eltérő.
Lányként normális képpel és adatlappal napi ezer levelet fogsz kapni, csak annyi dolgod lesz, hogy a neked tetszőeket kiszűrd. Érdekes módon ez még akkor is működik valamilyen szinten, ha történetesen nagyon ronda külsővel áldott meg az ég.
Nos, ha lány vagy, akkor érdemes. Majd küldik neked ezreken a levelet (a csudijó fényképeid feltöltése után természetesen), vallanak majd névtelenül szerelmet, de az is lehet egyből rátérnek a témára. Nem kizárt, h találsz egy-két normálist is, aki még talán neked is megfelel, de ha magas a léc nálad, sokára fogja megugrani a megfelelő versenyző (hiába, h sokan vannak).
F/28
Ha nagyon szép vagy, akkor kapsz napi 1000 levelet. Nem kell magyarázni.
Ha csúnya vagy, akkor is kapsz napi 1000 levelet, mert könnyű prédának tűnsz.
Ha egy átlagosan helyes lány vagy és írsz egy tartalmas bemutatkozást, akkor kezelhető mennyiségű levelet fogsz kapni.
Olyan lányoknak nem írok, akik pl. angolul írnak valamit. Nem rajongok a sznobokért. A lány ezzel szűrni akar, de túl jól sikerül a szűrés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!