Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak, ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, ti járnátok olyan lánnyal akinek összevissza állnak a fogai, illetve nem hófehérek?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy nagyon sokba kerül a fogszabályzó, egyébként szoktam magammal foglalkozni.

Visszautasítanátok ilyen miatt egy lányt?

2017. máj. 1. 23:02
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

"Akkor az a fogorvos adja vissza a diplomáját, mert nem ért hozzá. Én láttam olyat már, hogy valakinek 2 sorban nőttek a fogai, és még azt is úgy helyrehozták, hogy tökéletes fogsor lett a végeredmény. "

Esetleg kiverte, és teljesen újat rakatót be? Olyat is lehet, de az aztán végképp milliós tétel, meg aztán kiveretni nem akarom a fogaimat....

"Én úgy érzem, hogy te nem akarsz erre költeni egy fillért sem, mert neked nincs bajod vele, egyszerűen csak megerősítést vártál a férfiaktól ebben. Aki meg mást mondott, lebunkózod."

Érezni nem itt kell, azon kívül meg csomóan írták, hogy ha lehet csináltass meg és egy rossz szót nem írtam nekik, csak aki ilyen támadó, személyeskedő stílusba ír, mint te.

"Ja meg szerintem ,ha 300ezer lenne egy fogszabályzó,nem lenne ennyi embernek. Olyan embereken látok fogszabályzot ,akiknek az anyagi helyzete biztos nem engedné meg ezt a summát ,szóval ne kamuzz"

Az előbb még azzal támadtak, hogy egy ilyen összeget simán összelehet szedni....Most akkor mi van?

Ne kamuzzak....keress rá a neten, azt kész.

"Sosem fogom megérteni, hogy egy véleményemet kérdező kérdésben, ha leírom a véleményem, miért pontoz le bárki is. Hazudjak vagy mi?"

Soha nem fogom megérteni, mért kell más kérdését szét offolni, csak azért mert nem tudja az illető levezetni a feszkót....

És ezt a nagy düht se tudom hova tenni, senki nem kényszerített rá, hogy összejöjj velem, egy kérdést írtam ki és ha menne a szövegértés látnád, hogy leesett hogy emberek nagy részének gáz, de mondjuk a helyesírással se ártana foglalkoznod ha már annyira az igényességénél tartunk szellemi bajnok....

2017. máj. 2. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!