Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, ti járnátok olyan lánnyal akinek összevissza állnak a fogai, illetve nem hófehérek?
Az a bajom, hogy nagyon sokba kerül a fogszabályzó, egyébként szoktam magammal foglalkozni.
Visszautasítanátok ilyen miatt egy lányt?
a "nem hófehérek" mit is takarnak?
azért nem mindenkinek olyanok a fogai, mint a colgate reklámban, nem tudom feltűnt e :P
meg attól függ mennyire állnak össze-vissza
am megkérdezhetem mennyibe kerül a fogszabályzó?
24F
Tökmindegy. Ha nem szélsőségesen visszataszító, akkor kb észre sem veszem, mert a valóban fontos dolgokkal foglalkozom.
Furcsa, mi?
Jézusom.... örülök, hogy így belelátsz az életembe, hogy mire megy el a pénz és milyen az anyagi helyzetem....
Te neked biztos mindenre futotta egyből amit szeretnél volna megvenni, kíváncsi lennék hogy te mennyire vagy igényes.....
Egyébként egy sima NEM is megette a leszídás, ítélkezés helyett, én normális stílusba írtam ide/nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!