Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy összevissza csajozgatós pasitól az a szöveg hogy "Rólad mindig tudtam hogy te nem egy egyéjszakás csaj vagy"?
szerintem azt akarja, hogy bedőlj neki és te is az egyik legyél az eddigiek közül
24/F
Jó, a szavakon kár rágódni, azt is mondta már hogy "egy rendes csaj vagy" de azt is mikor valami olyat mondtam hogy "na, tipikus nő vagy". Szóval kár a szinonimákon rágódni.
Az a baj egyébként, hogy kezd beszédíteni pedig tudom hogy milyen. :/
15:52
Az a baj hogy én is így vagyok vele, hogy tudom hogy rossz amit csinálok, de nagyon durván beszédít minden egyes szavával. Pont ez az hogy az eszem tudja hogy "Na most megint hazudik" hányszor volt már, hogy mondtam neki hogy "Jaj csak kamuzol nem is igaz" mert éreztem hogy hazudik, de mindig meggyőzött hogy nem hazudik. De a női megérzésem nagyon durván csilingel mindig, hogy itt valami nem oké. Meg az a baj hogy nagyon-nagyon vonzódom hozzá. Eleinte pedig nem érdekelt annyira, az első 3 randiról úgy jöttem el hogy nem akarok tőle semmit, de most meg már iszonyat oda vagyok érte :(
Na de megpróbálkozom vigyázni vele. Mondjuk könnyen nem fog tudni megd*gni az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!