Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasinak akinek sok egyéjszakás kapcsolata volt már, annak én nem jelentettem semmit?
Figyelt kérdés
Nem történt köztünk semmi csak 2-3 csók. 2 hónapig találkozgattunk, jól megvoltunk amúgy. De összevesztünk és azt mondta hogy akkor hagyjuk egymást inkább. Én azt hittem jelentek neki valamit ha már 2 hónapig találkozgattunk, ráadásul szex nélkül, de ezek szerint semmit. Pedig mindig próbált róla meggyőzni hogy én más vagyok neki mint a többi csaj...Max annyiban voltam más úgy néz ki hogy nem d*gott meg a 2 hónap alatt, de semmi érzelme nem volt vajon?2013. máj. 17. 21:14
1/12 anonim válasza:
Csak meg akart dönteni semmi több.
2/12 anonim válasza:
szerintem is csak meg akart dönteni.
3/12 ASOT válasza:
Hát nem sokat gondolkozott...neki ez a vita bőven elég volt ahhoz h vége legyen..szóval nem jelentettél túl sokat.
5/12 A kérdező kommentje:
Pedig mondom mindig mondogatta hogy te nekem más vagy balbla. És tudom is hogy XY-t megd*gta milyen rövid idő alatt stb. na mondom ha kitart velem 2 hónapig, úgy hogy semmi szex, akkor hátha engem tényleg akar.
2013. máj. 17. 21:19
6/12 anonim válasza:
nem, te nem vagy más. Ezért is lépett le.
7/12 anonim válasza:
egy voltál a sokból
bárhogy képzelődsz ."ezt mondta, meg azt mondta" :D hazudni szoktak néha az emberek, majd megtanulod.
8/12 anonim válasza:
Szerintem hány lány nyalja be gondolkodás nélkül ezt a "te más vagy" szöveget? Ez az ágybavivős dumák starway toheaven-je.
9/12 anonim válasza:
Nem tudni. Nekem is volt már végleges szakításom valakivel egy hülye vita miatt. Lehet, hogy nagyon szíven ütötte a veszekedés, vagy olyan jelentősnek érezte, hogy nem tartotta érdemesnek ezek után folytatni a kapcsolatot, vagy valamiért nem érezte már jól magát ebben a kapcsolatban, vagy csak szédített és egy voltál a sok közül. Elég sok variáció lehetséges.
10/12 anonim válasza:
sok variáció közül mindig a legegyszerűbb az igaz. Azt pedig tudjuk, hogy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!