Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szakközépiskolás lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakközépiskolás lányok "könnyűvérűbbek", mint a gimnazisták?

Figyelt kérdés
Elit gimibe járok és itt elég kevés jó csaj és azok is legtöbbször prűdek. Amikor viszont elmegyek egy szakközép mellett a haverjaimmal akkor mindig egy halom jó csajt látok és a haverjaim mindig megjegyzik, hogy ezek a csajok milyen "ribancosak". Ez tényleg igaz? Mondjuk engem nem érdekel, én nagyon szexinek találom őket és elég lazának tűnnek. De az ilyen szaksulis csajok tényleg "könnyűvérűbbek"?

2012. nov. 25. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez igaz:D Én is szopt@m a gimiben....áááá elvesztegetett 4 év, máshol olyan jó csajok voltak
2012. nov. 25. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

válassz!

lehet, hogy a gimisek értelmesebbek és téged nem tartanak megfelelő partnernek.

Lehet, hogy a szaksulis lányok butábbak, műveletlenebbek, mint te és te tartod őket alacsonyabb műveltségűeknek, magyarán ribinek. Ha nem tudsz választani, hü lye volt a kérdésed.

2012. nov. 25. 22:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Dugni szeretnék. Melyik csoportból lehet könnyebben ilyen jellegű partnert találni?
2012. nov. 25. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel egy szakközépbe könnyebb bejutni, mint egy gimibe, oda több buta p*csát vesznek fel, akiknek abból áll az élet, hogy kivel hol hányszor, meg mikor hova menjenek partizni. Ettől függetlenül a gimiben is találhatsz jó csajokat vagy olyanokat, akik amellett, hogy eszük is van, szeretnek "r*banckodni" is :D
2012. nov. 25. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom alapján igen. Persze kivételek vannak, tehát ne általánosítsunk!

Szakmunkások nagyobb része roma, vagy kis r*ngyó hírében áll, de VANNAK kivételek itt is. Kevesebb ész, nagyobb egó, amit én látok..

Gimiben is vannak a fent említettekből, nem kevesen, de több ész vagy nagyobb szorgalom jellemzi őket.

2012. nov. 25. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... őszintén. Giminek is van egyfajta színvonala, lehet az attól még olyan szintű, mint máshol egy szakközép. Én egy lecsúszott gimibe járok ami teli van gyökér lányokkal, ezt úgy kell érteni, hogy bár szépek, s.gg hülyék, de ennek ellenére g.ci okosnak képzelik magukat, ők is csak f.ck-ot akarnak, meg ehhez is értenek sokan, mint a ribik, de tagadják és elitnek mutatják magukat. Meg érettnek, el se hinnéd. És számomra ez így a legidegesítőbb változat. Egyszer már hallhattuk valahol: "A szexért előbb-utóbb még megfizetünk így vagy úgy, a prostik legalább őszinték az árban."
2012. nov. 25. 22:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a szakmunkásban vannak ilyen lányok. Én annó középsuliba jártam és nem voltak ribi évfolyamtársaim (ez kb. 100 embert tesz ki), az alattam lévőket nem ismertem, arról nem nyilatkozok. Viszont egyik bnőm elit gimibe járt és sokat lógtam az ő osztálytársaival meg ismerősivel, hát mit is mondjak, akkora r.bancok jártak oda, hogy csak na. Ez nem az észről szól, hisz tudjuk, hogy az ilyen elit gimisek szinte mindegyike magol, úgy nem nehéz jótanulónak lenni, de nem is lesz soha okos
2012. nov. 25. 23:35
 8/12 anonim ***** válasza:
szakiskola-szakközépiskola-gimnázium. ez a sorrend. Minél butább valaki(rosszabb suliba jár) ann ál könnyebbvérűbb, mert buta
2012. nov. 26. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Szakiskolába járok! Anyukádra mond, hogy buta, ne rám!
2012. nov. 26. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:
a butasagot inkabb a konnyuveruekre mondtam. de teny, hogy a szakiskola a leggyengebb, es a gimi a legerosebb. ergo szakiskolaba tobb buta jar, persze nem mindenki az!!
2012. nov. 26. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!