Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmit sem jelentettem neki? Akkor minek akart velem lenni?
3 hónapig találkozgattam egy sráccal, kb jártunk is. Jó volt minden, voltunk több helyen is, elcsattant pár csók, magához ölelt engem, befűzős üzenetek, becézgetések, szívecskék stb. Összevesztünk pár napja és nem keres engem hogy kibéküljünk. Én kerestem őt többször is, de nem akar békülni. Akkor neki semmit sem jelentettem?
Azon vesztünk össze hogy 13 napig nem találkoztunk, és meg volt beszélve egy találkozó de ő az utolsó pillanatban lemondta, mert hogy "A haverja rossz lelki állapotban van" Ez a haver egy szexi, szép csaj....És ezen felhúztam magam.
Biztos azt gondolta, hogy a soknál(egynél) , jobb a több.
Sajnálom az esetet, remélem nem élted bele Magad túlzottan, és nem fáj annyira.Mindenkinek azt üzenem, hogy egy kapcsolatot az elején, jobb fenntartásokkal fogadni, előtte körüljárni, érdeklődni, milyen az illető.Nem ciki, sajnos muszáj pár külső szemlélő látása is az illetőről. A szerelem néha vakká tesz. Remélem találsz valami komolyat.
Na jó de milyen már ha rákérdezek hogy "Te figyelj most akkor mi hogy vagyunk egymással?" mert számomra egyértelmű hogy ha 3 hónapig találkozgatunk, csókolózunk, udvarolgat stb akkor csak van valami....
Szóba került a szex is hogy majd valamikor, vagy hogy "te meg én összejövünk" stb. Mondjuk azt is mondta hogy "Én nem akarok veled elsietni semmit, én jól érzem így magam veled". Na így jobban belegondolva ez akkor neki volt jó! Ez ilyen: nem vagyok lekötve senkivel, de ha úgy adódik van kihez odabújni. Mondjuk mondom szex nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!