Éjszaka kilopták a Goa'uldom a fejemből, jelentettem a rendőrségnek, de nem tehetnek semmit. Mit tegyek? :'/
Biztosan dimenzióutazás áll a dolog hátterében, ugyanis a Csillagkapu parancsnokság rendelkezik a dimenzióutazáshoz szükséges ismeretekkel és eszközzel. Ezzel aztán átmentek a Föderáció dimenziójába, ahol az Enterprise vagy a Voyager űrhajókról ellopták a "Hogyan műtsünk ki egy szimbiontát emberi szervezetből?" című kézikönyvet, majd visszatérvén a saját valóságukba, kitervelték hogyan látogathatnának meg téged miközben alszol, és szedhetnék ki a Goa'uld szimbiótádat tanulmányozás céljából.
Miután megtörtént az "aktus", ott hagytak egy fézervegyvera célból, hogy azt hidd a Föderáció áll a dolog hátterében.
Hogyan élhetnél így tovább: Sehogy. Meg fogsz dögleni!!!
Hihihiííííí hahahaaaaaa......
Tehát a parancsnokságon sliderdk is dolgoznak?
Te jó ég! Ezek szerint Quinn Mellory is tőlük lopta a dimenzió utazáshoz szükséges cuccokat? :'(
Én egy Goa'uld vagyok, és gazdatestre vágyom. Na, mit szólsz? Tessék, egy kép rólam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!