Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak, ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, ti járnátok olyan lánnyal akinek összevissza állnak a fogai, illetve nem hófehérek?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy nagyon sokba kerül a fogszabályzó, egyébként szoktam magammal foglalkozni.

Visszautasítanátok ilyen miatt egy lányt?

2017. máj. 1. 23:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
53%

Nekem sem tökéletesek a fogaim (a metszófogaim kicsit egymásra nőttek és farkasfogam van), de rettentő sokaknak tetszik, azt mondják fiatalít és bájos. Nekem semmi bajom sincs velük, nem csináltatnám meg.

Ha egyébként csinos és ápolt vagy, akkor ez a legkevesebb. Ha egy pasi nem jön veled össze, van helyette öt másik, aki igen.

2017. máj. 2. 07:09
 32/41 Költőnő? ***** válasza:

Dolgozol? Van a cégednél cafeteria? Csak mert van pl egészségpénztári kártya, amire kérhetsz juttatást és azt több fogorvos is el tudja fogadni... én éveik ezelőtt így kezdtem el rendbetetni a fogaim. A fogszabi az valóban olyan 300 körül van, de érdemes szétnézni több helyen, mert akár 50-100 is lehet a differencia.

Ja az ep kártya nem megoldható, akkor kezdj el vhogy félretenni. Hiába fog így elfogadni egy srác, akkor is mindig zavarni fog. Engem is zavar, de remélem nekem hamarosan megoldódik.

2017. máj. 2. 07:49
 33/41 Költőnő? ***** válasza:
Évekkel ezelőtt *
2017. máj. 2. 07:49
 34/41 anonim ***** válasza:

Épp most vagyok én is abban a helyzetben, hogy a fogaimat csináltatom. Nekem is nagyon rosszak, de azt vettem észre, hogy a fiúkat ez eddig nem igazán érdekelte.

De én is azt tudom tanácsolni, hogy nézz ennek jobban utána, biztosan lehet ezt olcsóbban is és neked is jót tenne :)

2017. máj. 2. 07:58
 35/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem sem tökéletesek a fogaim, ne aggódj. Fogszabályozóra én mondjuk gyűjtögetek, de azt is tudni kell, hogy a felrakás csak egy része a költségeknek, utána azt rendszeresen felügyelni, korrigálni kell. Levételkor viszont általában csinálnak fehérítést is, így az a gond is megoldódik. Viszont mindezek ellenére van párom, már másfél éve, őt nem zavarja, hogy picit csálék a fogaim, a fogszabályzóra picit húzta a száját, de úgy van vele, hogy ha nekem ez fontos, akkor támogatni fog benne. Szóval, ha te mindenképp szeretnél, akkor kezdj el félretenni rá, illetve nézz utána a részletfizetésnek, sok orvosnál van ilyen opció. Ellenben ne beszéld be magadnak, hogy ezen múlik egy kapcsolat, mert nem.
2017. máj. 2. 08:02
 36/41 anonim ***** válasza:
4%

Széntablettával fogfehérítés. :D

Ne mondj már ilyen baromságot.

Kérdező ,miért nem mostál rendesen fogat?!

Egyébként egy fogfehérítés és egy fogszabályzás tuti nincs 300ezer ,ne kamuzz legalább....

Csak félsz elmenni.

2017. máj. 2. 08:50
 37/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat, azoknak akik a kérdésre válaszoltak! :) Képet már nem teszek föl, de úgy érzem, így összevetve választ kaptam a kérdésemre.

Hogy én is reagálja kicsit a válaszokra: Költönőnek külön köszönöm a választ, majd utána járok ennek. Az a problémám, hogy jelenleg már épp gyűjtök valamire, ami nagyobb tétel ettől de nem szerettem volna itt leírni az életemet egy kérdés miatt illetve akkor meg az lett volna, hogy sajnáltatom magam.

Azért érdekes, hogy akárhányszor felteszek egy kérdést, valaki egyből mínősítget, lehord....Nem lennék itt egy-két embernek a barátnője... És akár milyen nehéz is elhinni szoktam fogat mosni(ezt már azért sem értem, mert írtam hogy még fogfehérítőt is használok).

Az árnál pedig, azért írtam 300 ezret, mert itt többször kell fizetni, ha most rákeresel és azt látod, hogy feltétel 125 ezer mondjuk hiába, hiszen utána még elmész többször stb....ahogy ezt egy válaszoló ki is fejtette: "Fogszabályozóra én mondjuk gyűjtögetek, de azt is tudni kell, hogy a felrakás csak egy része a költségeknek, utána azt rendszeresen felügyelni, korrigálni kell."

Kérdezték még, hogy hasonló helyzetbe mit mondanék:Nos...én azt mondom, hogy ha ezen kívül foglalkozik magával és ápolt és a személyisége tetszene, akkor nem utasítanék vissza emiatt senkit. És igen van olyan is, hogy valakinek a fogszabályzó se segít, ezt is mondta nekem a fogorvos....

2017. máj. 2. 18:22
 38/41 anonim ***** válasza:

Akkor az a fogorvos adja vissza a diplomáját, mert nem ért hozzá. Én láttam olyat már, hogy valakinek 2 sorban nőttek a fogai, és még azt is úgy helyrehozták, hogy tökéletes fogsor lett a végeredmény.

Én úgy érzem, hogy te nem akarsz erre költeni egy fillért sem, mert neked nincs bajod vele, egyszerűen csak megerősítést vártál a férfiaktól ebben. Aki meg mást mondott, lebunkózod.

2017. máj. 2. 20:02
 39/41 anonim ***** válasza:
Ja meg szerintem ,ha 300ezer lenne egy fogszabályzó,nem lenne ennyi embernek. Olyan embereken látok fogszabályzot ,akiknek az anyagi helyzete biztos nem engedné meg ezt a summát ,szóval ne kamuzz
2017. máj. 2. 20:25
 40/41 anonim ***** válasza:
Sosem fogom megérteni, hogy egy véleményemet kérdező kérdésben, ha leírom a véleményem, miért pontoz le bárki is. Hazudjak vagy mi?
2017. máj. 2. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!