Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan csajjal aki szép csaj viszont a fogai nem a legjobbak? Sötétek, összevissza állnak?
Gazdagok és nagyon szép csaj és igényes de a fogai mégis rosszak. Nem értem ezt. Engem meg zavar és nem tudom, hogy mi legyen. Amúgy a leheletével nincs gond csak csúnyák a fogai. Szemét vagyok, hogy ez miatt lehet nem akarok járni vele?
21 éves csaj.
Én járnék vele, mert maga a csaj érdekel nem a fogai! Ráadásul mindenkinek lehetnek majd egészségügyi problémái, mindenki csak addig beszél magas lóról amíg egészséges és minden rendben van! Mellesleg aki ilyeneket ír, hogy csináltassa meg simán közölném vele, rendben de te is jössz velem és 6 fogadat gyökér kezelteted szolidaritásból, akinek genetikailag jó a foga -még - mert idővel lesz ez másképp is :-) az ne dumáljon olyanról amiről fogalma sincs és nem tudja milyen ha az ember a fogaival kínlódik! De már eleve aki ezen problémázik az lehetséges párként bukta a történetet! Felszínes és megbízhatatlan...az első bajnál lelépne!
Pedig bármikor bárkiről kiderülhet bármi...
Ha bárki meg beszólna a barátnőmnek, hogy rosszak a fogai és miért vagyok vele..kiverném neki az összes fogát! Szóval járj vele! Vagy te tökéletes ember vagy? Nincsenek hibáid? Egyik haverom is maga volt a tökély a igazi menő csávó..aztán kapott egy agyvérzést....most a tolószékbe ülve örülne az bármilyen külsejű lánynak, de ugye aki előítéletesen élt csak előítéleteket kap!
"Mellesleg aki ilyeneket ír, hogy csináltassa meg simán közölném vele, rendben de te is jössz velem és 6 fogadat gyökér kezelteted szolidaritásból, akinek genetikailag jó a foga -még - mert idővel lesz ez másképp is :-) az ne dumáljon olyanról amiről fogalma sincs és nem tudja milyen ha az ember a fogaival kínlódik!"
Miért is kellene gyökér kezeltetni valakinek a fogát szolidaritásból? Tényleg ugyan az a szint, mint kifehéríttetni. Az olcsóbb verzió 10e belőle és 2-3 évig simán tart.
Az, hogy összevissza állnak meg már kicsit késő kezelni. De talán lehet adni még fogszabályzót. Azért meg húzassa ki valaki 4 fogát?
És abszolút igénytelenséget tükröz a legtöbb esetben a rossz, mindenféle színű fog. Nem járnék vele.
Én írtam a gyökér kezelést! Akinek problémái vannak a fogaival az genetikailag rossz fogakat örökölt és nem csak annyi a probléma, hogy rosszul állnak és sötét színűek...ott bizony több baj is van...(vagy látod a többi fogát is pl a bölcsességfogat) ha egy ilyen ember elmegy a fogorvoshoz, hogy ilyen gondja van ott találnak még több gondot és jönnek a brutális kezelések..nekem pl egy sima ínygyulladásból derült ki hogy ciszta keletkezett az állkapocsba és az eredetileg ínygyulladással elmenésből szájsebészeti műtét lett!
Ja és gondolom fél is a fogorvostól! Nem szabad ráerőltetni...olyan foga van amilyet örökölt..fogszabályzó? A lány 21 éves...eddig is így élt ezután is így fog! Aki elfogadja az majd a párja lesz, aki meg nem az húzhat a sunyiba! Kit érdekel a fogai? Elállnak és akkor mi van? Csak tán nem fél a kérdező, hogy beég a barátai előtt egy ilyen lánnyal?
Mosolyogni nem mer és láttam, hogy buszon is nagyon furcsán néznek rá az emberek ez miatt.
Adok egy esélyt a kapcsolatnak, mert aranyos lány amúgy.
Te hülye vagy, a buszon azért néznek furcsán rá mert nem mosolyog. Azért néznek furcsán rá is mint mindenki másra mert birka a magyar nép.
Nekem azért problémások a fogaim mert a kálciumot a szervezetem nem tudja feldolgozni, gyerek korom óta küszködök velük és rendszeresen járok fogászatra. Ráadásul Magyarország tele van implantátummal és műfogakkal, amire azt gondolod a saját fogai valakinek, valóban nem azok azért annyira szabályosak és szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!