Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti, hogy viselkedtek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti, hogy viselkedtek, ha a barátnőtök egy nagyon szép, jó csaj és sok férfi megnézi őt az utcákon meg minden helyen?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csúnya nőt keresek vagy burnusz
2013. aug. 21. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Kihúzom magam és büszke,hogy igen.VELEM JÁR és engem szeret
2013. aug. 21. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Büszkén kihúznám magam,és mosolyogva arra gondolnék,álmodozzatok csak,ez az én csajom,csakis az enyém :)
2013. aug. 21. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Büszke vagyok rá.

Szeretem, ha megnézik. :)

Meg magamra is büszke vagyok, hogy velem van, nem velük.

2013. aug. 21. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek a többiek :D
2013. aug. 21. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Volt baràtom azt mondta hogy ez számára elismerés, mostani barátomnak már nem tetszik annyira a dolog, inkább idegesíti
2013. aug. 21. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Az előző barátom nagyon utálta ezt és folyton nyavalygott miatta, meg féltékenykedett.

A mostani barátom hála az égnek nem ilyen gyerekes, és örül neki. Szerintem ez a normális hozzáállás. A másik legalábbis semmiképp se... :)

2013. aug. 21. 19:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nőcim nekem is volt :D

A legdurvább az volt mikor IFA-ból a melósok is ránk dudáltak a feneke miatt, mikor kísértem vissza a kóterba. XD

Háát öregem... Nagyon sok dolgot nem csinálhatsz ellene. Inkább legyél rá büszke. Amugy is csak a nyáluk csorog. Ha a nőci nem kelleti magát meg nem direkt rakja ki jól láthatóan a "cuccait" akkor ezzel meg kell barátkoznod. És megbízni benne. Tudom, nehéz de ez van... Azt meg csak nem mondhatod neki, hogy csúfítsa el magát a kedvedért. Fura 1 szitu lenne.

2013. aug. 21. 20:17
 9/11 anonim válasza:
33%
Én alapból kerülöm a szép lányokat, csak a baj van velük, hűtlenek is meg úgyis elhagynak egy jobb képű, izmos pasival, akkor meg minek frusztráljam magam?
2013. aug. 21. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es a csúnya nők sem hűségesebbek, sőt!
2013. aug. 21. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!