Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti, hogy viselkedtek, ha a barátnőtök egy nagyon szép, jó csaj és sok férfi megnézi őt az utcákon meg minden helyen?
Büszke vagyok rá.
Szeretem, ha megnézik. :)
Meg magamra is büszke vagyok, hogy velem van, nem velük.
Az előző barátom nagyon utálta ezt és folyton nyavalygott miatta, meg féltékenykedett.
A mostani barátom hála az égnek nem ilyen gyerekes, és örül neki. Szerintem ez a normális hozzáállás. A másik legalábbis semmiképp se... :)
Ilyen nőcim nekem is volt :D
A legdurvább az volt mikor IFA-ból a melósok is ránk dudáltak a feneke miatt, mikor kísértem vissza a kóterba. XD
Háát öregem... Nagyon sok dolgot nem csinálhatsz ellene. Inkább legyél rá büszke. Amugy is csak a nyáluk csorog. Ha a nőci nem kelleti magát meg nem direkt rakja ki jól láthatóan a "cuccait" akkor ezzel meg kell barátkoznod. És megbízni benne. Tudom, nehéz de ez van... Azt meg csak nem mondhatod neki, hogy csúfítsa el magát a kedvedért. Fura 1 szitu lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!