Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, ti járnátok olyan lánnyal akinek összevissza állnak a fogai, illetve nem hófehérek?
Az a bajom, hogy nagyon sokba kerül a fogszabályzó, egyébként szoktam magammal foglalkozni.
Visszautasítanátok ilyen miatt egy lányt?
Ezt a képet melyik válaszoló linkelte be és mit gondol róla? Egyébként ettől azért egy-két fokkal jobbak, színbe meg mindenképp.(2 kivételével a többi egyszínű csak nem hófehér.) lassan fél éve használok szinte mindennap fehérítő szettet is, de nőiesen szólva nem sokat ér...
Köszönöm az eddigi válaszokat azoknak akik a kérdésre válaszoltak!
Hát passz.
Találkoztam már olyan nővel akinél nem zavart, hogy csálék a fogai és volt olyan eset is mikor igen.
Amennyiben minden stimmel, ugy a megvaltoztathato dolgok nem zavarnak.
Tehat nem gaz a dolog ha a lany szeretne megcsinaltatni a fogait es engedne hogy segitsek benne.
Ha a fogkefét ismeri, akkor úgy veszem, hogy a természet
nem reklámfogsorral áldotta meg, nincs ebben semmi rossz.
Emiatt nem utasítanék vissza egy nőt, az biztos. Ha pedig
úgy alakul, akkor segítenék.
Pár éve azt mondtam volna, hogy igen. Most azt mondom, hogy nem.
Amikor kedves voltam és normálisan közeledtem a lányokhoz, senkinek sem kellettem, mert nem volt a külsőm rendben. Rendbe tettem magam, most fordult a kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!