Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a legszebbek a fogaim de semmi nem lyukasak és nincsenek elrohadva sem! Csak egyszerűen összevissza állnak fogszabim majd lesz de addig is ti randiznátok velem?
az én fogam az eszméletlenül kesze-kusza. orvoshoz is járok, de nem is ez a lényeg.
3 éve vagyok együtt a barátommal és marhára nem érdekli, hogy hogyan áll a fogsorom.
ha van benned valami ami megfog egy srácot és beléd szeret, akkor nem fogja a fogad érdekelni
19L
csak mert ez engem nagyon bánt!
:'(
Már elnézést ... nem egy olyan személyt látok, akin csodálkozom, hogy emberként vették nyilvántartásba...
Nem kell aggódnod a fogaid miatt, persze fontos, de nem kell ettől tartanod. 35F
nem! mert szégyellem!
és nem szeretem legszívesebben kicsapném őket!
harmadik válaszoló vagyok.
én is utálom a fogaimat, sokszor társaságban rendesen nem is mertem mosolyogni vagy a szám elé tettem a kezem, hogy ne lássák. de a barátom leszoktatott róla!!
legyél felszabadult és ha azt látják rajtad, hogy nem feszélyez ez a dolog, akkor másnak fel sem tűnik!!
és ha majd beléd szeret egy fiú, akkor szent, hogy belédneveli azt, hogy ezt nem kell szégyellned. ezzel áldott meg az ég és sokszor az orvosok sem nagyon tudnak tenni ellene. (mint nálam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!