Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem a legszebbek a fogaim de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a legszebbek a fogaim de semmi nem lyukasak és nincsenek elrohadva sem! Csak egyszerűen összevissza állnak fogszabim majd lesz de addig is ti randiznátok velem?

Figyelt kérdés
Fiúk nálatok az nagyon fontos hogy egy lánynak szabályos fogsora legyen?

2012. aug. 21. 22:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
engem meg tud fogni egy szép fogsor, de ha küldesz képet, pontosabb véleményt tudok mondani
2012. aug. 21. 22:32
 2/15 anonim ***** válasza:
fontos
2012. aug. 21. 22:32
 3/15 anonim ***** válasza:

az én fogam az eszméletlenül kesze-kusza. orvoshoz is járok, de nem is ez a lényeg.

3 éve vagyok együtt a barátommal és marhára nem érdekli, hogy hogyan áll a fogsorom.

ha van benned valami ami megfog egy srácot és beléd szeret, akkor nem fogja a fogad érdekelni

19L

2012. aug. 21. 22:33
 4/15 A kérdező kommentje:

csak mert ez engem nagyon bánt!

:'(

5/15 anonim ***** válasza:

Már elnézést ... nem egy olyan személyt látok, akin csodálkozom, hogy emberként vették nyilvántartásba...

Nem kell aggódnod a fogaid miatt, persze fontos, de nem kell ettől tartanod. 35F

6/15 anonim ***** válasza:
Küldesz egy képet?
2012. aug. 21. 22:34
 7/15 A kérdező kommentje:

nem! mert szégyellem!

és nem szeretem legszívesebben kicsapném őket!

2012. aug. 21. 22:36
 8/15 anonim ***** válasza:

harmadik válaszoló vagyok.

én is utálom a fogaimat, sokszor társaságban rendesen nem is mertem mosolyogni vagy a szám elé tettem a kezem, hogy ne lássák. de a barátom leszoktatott róla!!

legyél felszabadult és ha azt látják rajtad, hogy nem feszélyez ez a dolog, akkor másnak fel sem tűnik!!

és ha majd beléd szeret egy fiú, akkor szent, hogy belédneveli azt, hogy ezt nem kell szégyellned. ezzel áldott meg az ég és sokszor az orvosok sem nagyon tudnak tenni ellene. (mint nálam)

2012. aug. 21. 22:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, milyen az hogy az orvosok se tudnak vele mit csinálni. Van róla képed?
2012. aug. 21. 22:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Engem is zavar,mert nekem is kuszák,de így is elég sok pasinak tetszem(bocsi ez önteltségnek tűnk,de a megnyugtatásodra írom:D )és nem érdekli őket milyen a fogam.Bár azért nem vigyorgok úgy mint egy Amodent reklámban,tudom,hogy nem szép:/
2012. aug. 21. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!