Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem a legszebbek a fogaim de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a legszebbek a fogaim de semmi nem lyukasak és nincsenek elrohadva sem! Csak egyszerűen összevissza állnak fogszabim majd lesz de addig is ti randiznátok velem?

Figyelt kérdés
Fiúk nálatok az nagyon fontos hogy egy lánynak szabályos fogsora legyen?

2012. aug. 21. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekem sem teljesen szabályos. 2szer volt éjszakai fogszabályzóm (nappalit nem akartam) az első két fogamon sikeresen segített. azonkívül a két felső 3mas kicsit szabálytalanul áll, de én már nem zavartatom magam. ettől legalább egyedi a fogam:D és mások szerint a fehérség kompenzálja 16/l
2012. aug. 21. 23:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem dehogyis! Engem egyáltalán nem zavarna! Engem nem érdekelnek a külsőségek.
2012. aug. 22. 10:08
 13/15 A kérdező kommentje:

Egyébként szép vagyok csak a fogaim!

meg sárgák de apukámnak is olyan volt ugyh ezt örököltem

vagyis annyira nem is!

2012. aug. 22. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Nembaj, akkor majd ha befested az arcod fekete-piros-sárgára, akkor, szerencséd van ha sárgák a fogaid ;)

Természetesen csak vicc volt :)

Egyébként ha olyan fiút találsz, akkor őt nem fogja érdekelni, hogy milyenek a fogaid! ( persze nem azokra gondoltam akik meg akarnak....... ni hanem a normálisokra.

Én is ilyen vagyok, de én már foglalt vagyok :)

egy bayor

2012. aug. 23. 07:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon gázosak voltak a fogaim nem is mosolyogtam soha... De feltetettem a fogszabályzót amit 9hónapig kellett hordanom. Igaz ezzel elment az egész 8.tanévem, de most 9.be legalább szép fogsorral mehetek. Most már a fogaimra vagyok a legbüszkébb. :) Igaz még kell hordani éjszakait de az nem vészes... :) Rakasd fel minél előbb a fogszabályzót, hidd el jobb gyorsan túl esni rajta. A fogszabályzó meg amúgy is nagyon sok embernek jól áll, és cukinak mondják. :) Az össze vissza álló fogak meg magamon se tetszettek, szóval máson se nagyon.
2012. aug. 24. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!