Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért halogatja egy nő a randi?
Már az első randit is többször lemondta. A másodikat pedig már még többször lemondta. Milyen ötletetek van? Mi értelme lehet ennek?
Tény hogy elfoglalt, de nem ennyire, hogy ne legyen pár szabad órája.
Már rá is kérdeztem, de azt mondta, hogy "szeretne találkozni, de most nem jó"
Ötletek?
Mikor lemondta a randit, akkor volt olyan, hogy közben mi ugyan úgy beszélgettünk, volt olyan is h max egy órára tűnt el. Ez elég rövid egy randinak mással.
Most már napok óta nem beszéltünk. Félig rajtunk kívül álló okoból, másrészt pefig sztem nem is baj. Én nem szeretek játszmázni, szval keresem az embert ha hiányzik. Eddig ő is sűrűn rámírt. Szeretném mihamarabb eldönteni, hogy mi lesz ebből. Nyilván nekem ez a bizonytalanság a legrosszabb. Nincs kedvem más nőkkel foglalkozni, mert őt már nagyon megkedveltem. Ha tényleg igazatok van, és annyira sem képes, hogy szövegesen annyit írjon, hogy ne haragudjak de nem akar már találkozni, akkor nagyon csalódott leszek, és nem csak amiatt, hogy nem jöttem össze a lánnyal, hanem hogy félreismertem ennyire valakit.
A hétvégémet még nem tudom, hogy itthon töltöm-e, de ha eldől akkor megpróbálok egy utolsó randit kérni tőle. Már csak azért, hogy ne legyenek kétségeim abban hogy ő mit akar.
Majd leírom h, hogy sűlt el a dolog, akár pozitív akár negatív irányba.
Remélem, hogy a hétvégén rá tudok érni, és így lesz alkalmam elhívni őt. Aztán ha ezt is lemondja, akkor tényleg nincs tovább.
Majd megírom mi lesz. Remélem én leszek a ritka pozitív példa, hogy ettől független jól is elsülhet a dolog, és tényleg csak sok dolga volt.
Mint írtam megosztom veletek a történet végét. Igen, tényleg vége lett a történetnek. Igazatok volt, nem tudta vagy nem akarta elmondani hogy nem érdeklem. Sajnos tényleg gerinctelen volt, mikor rákérdeztem is csak kitérő válaszokat adott, és még úgy állította be, hogy én vagyok a szemét.
Most mérhetetlenül csalódott vagyok, de valahol tudom hogy nem egy ilyen nő kell nekem. Sajnos még fáj a dolog.
Köszönöm a sok kommentet, és a tanácsokat!
Nem én lettem a ritka pozitív példa.
Köszönöm.
Sajnos sokszor csak a jót látom meg az emberekbe. Ez a csaj is, ha azt nem nézzük, hogy velem milyen gerinctelen volt, akkor tényleg egy rendes és kedves nő lenne. Az alapján ahogy megismertem. Nem tudom figyelem nélkül hagyni, a legutolsó beszélgetésünket, ahol még neki állt feljebb...
Nem írtam neki semmi rosszat, csak letöröltem, nem álltam le vele veszekedni. Sztem úgy sem tudtam volna meggyőzni hogy szálljon kicsit magába.
Köszönöm mindenkinek mindent! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!