Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten, a 20 és a 30 korosztályú nők hol szoktak ismerkedni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 1. 14:53
1/4 anonim válasza:
Direktbe sehol, akaratukon kívül viszont bárhol, mivel még ha nem ilyen céllal mozdulnak ki, akkor is megpróbálják felszedni őket.
2/4 A kérdező kommentje:
Én inkább konkrét helyre gondoltam, nem arra, hogy az "utcán leszólítani egyet". (Most mondjam azt, hogy nem minden férfi ilyen).
2017. jan. 1. 17:21
3/4 anonim válasza:
Konkrét hely engem is érdekelne.
31/F
4/4 anonim válasza:
Leginkább bárokban ( ahol nem csúszkálnak a részegek ), szórakozóhelyen ( persze itt inkább a rövid /egyéjszakás kalandok az elterjedtebbek).Elvégre itt mindenki lazábban viselkedik. Egy vonzó nőnek nem nehéz ismerkednie,hiszen akár sorban állva a boltban is leszólíthatja egy férfi :). Saját tapasztalataimból élve,kulturális eseményeken ( könyvfesztivál,moziestek ),sportközpontokban. De véleményem szerint,nehezebb ismerkedni,mert hiába megy a férfi oda ( ha van bátorsága,illetve jó jel ha a nő is jelez),a nő simán elutasítja,ha éppen nem tetszik neki. Rohanó világban élünk,ahol a metrón ülve az emberek a telefonjaikat nyomkodják,vagy zenét hallgatnak,nehéz ma ismerkedni hétköznapi körülmények között.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!