Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy friss kapcsolatban vagyok. Hova üljünk be iszogatni/beszélgetni Budapesten? Egy olyan hely kéne, ami igényes is, meg relatíve olcsó is.
Valamelyik Frei kávézóba.
Én eddig mindig az Árkádba vittem a csajokat, én alig beszéltem, mindig megnyíltak, néha sok is volt nekem.
De a könyvesbolt csendje és nyugalma úgy látszik hat a nőkre, bár a túl egyszerűekre nem biztos.
Sok sikert és kitartást :)
"Igényes és olcsó"
Ez mehetne az értelmező szótárba példának a paradoxon szócikk mellé.
beírod gugli mapszba, hogy "teaház" mondjuk, és a felugró találatok közül kiválasztasz egyet. egyébként a legtöbb teaház hangulatos, és nem is drága.
nekem van egy személyes kedvencem a Váci utcán, de nem tudom a pontos nevét. az meg már csak azért is jó, mert teázgatás után bemehettek a vásárba, ami szerintem szintén egy tök hangulatos program, és sötétedés után pláne nagyon szép. és az aztán tényleg semmibe se kerül (hacsak nem vesztek valamit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!