Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha nem a "raktáros, takarító" kalibert keresem?
Tudom ez ellenszenvesnek tűnhet, de diplomás vagyok, ezzel az jár, hogy középvezető is, és hozzám hasonló párt szeretnék.
Szinte életem sincs a munkán kívül. Nem járok el sehova. A munkahelyen pedig én vagyok a legfiatalabb, a többieknek már van párjuk, szóval a munkahelyi ismerkedés kihúzva.
Hova járjak el? Hol találhatok értelmes embert, aki komoly párkapcsolatra vágyik?
25 éves nő vagyok. Olykor futni szoktam, emellett ami sportot még szeretek, azt csak nők űzik. Más hobbim nem nagyon van, de pl szeretek (csak nem szoktam) szép időben sétálni vagy kiülni a szabadba.
Szóval merre találhatok párt? Mert ha itthon ülök, akkor nem lesz.
Szerintem csak a kedves kérdező annyit felejt el a történetben és mi is elsiklunk felette,hogy nem lehet egy feltűnő egyéniség. Átlagos ember mint mi. Szóval,ha egy ilye közegből származó ember elkezdene neked hevesen udvarolni nem hiszem h elutasítanád. Az hogy Ennyit sikerült elérned ,pont az ilyen hasznot kereső emberek találának be,akik ugródeszkának használnának. Okés van jó állásod,de ritkán dukál mellé jó családi élet. Itt mar valamit valamiért. Amugy nem hülyeség,amit írtak,h te mit nyujtanál a pasinak? Mert ha most kérdezed hol ismerkedhetnél akkor tapasztalatlan vagy es hadd ne mondjam az ilyen férfiak kieltek magukat es tudják mire vagynak. Te csak egy elképzelést kergetsz. Am ebben a rétegben is vannak modortalanok. Ők is otthon mar azt mondanák h oszt asszony főzzél takarítsd ki a lakást rendezd a gyerekeket amellett legy jó az ágyban es Ennyit dolgozz mint most. Ez az élet. Es az ilyen pasik a pénzt kergetik. Nem te meg a gyerekek lesztek az elsők mert ha igen nem marad bent túlórázni akkor Ennyi. Mert tucat képzés van majd jona sógor unokaöccse a helyére. Szóval kicsit gondolkozz mielött bilibe lóg a kezed. Itt kezdődik a baj. Okés h ugy érzed abbol a körből lesz parod ahol mozogsz. De majd egy két kalandor pasi utan majd meg tudod mit keresel ( biztonság megbecsülés szeretet ), es akkor lejjebb adod ezt es majd az lesz aparod aki ezt megadja neked. Nem a titulus dukál. Mert ha igen akkor Sosem leszel boldog.menő gazdag pasid lesz akivel egy ev utan kötelességből fekszel majd le,gurizel h a látszat meglegyen. Es később megbanod h neki szültél gyereket.mert a családot egy szerető férj\apával kell megélni aki ott van a gyerekkel es a gyerek számíthat rá. Es nem csak ilyen hétvégi apuka h Sosem latja.mintha egyedül nevelned.
25 eves vezető pozícióban az ember feltetelezne h ezt tudod. Na ezért vagyunk meghökkenve. Mert kb leszarjuk h jutottál el oda ahol vagy de több szeretet el elfogadás van egy 8 általános végzettségű emberben (ja es alázat) mint benned. Tipikus.
25L
Hadd mondjak egy példát a családomból, hátha kicsit közelebb leszünk az igazsághoz, segíteni szeretnék, ha már vettem a fáradságot, hogy kiszemeltem ezt a kérdést. :-)
Látszólag a szüleim pozíció és végzettség tekintetében nem mozognak egy szinten.
Anyámnak van egy diplomája és már munka mellett elvégzett egy ráképzést is, de alkalmazott, a szakmájában dolgozik, de soha nem volt vezető és már nem is lesz, nem is akart az lenni.
Apámnak több végzettsége is van, diploma is és más is, ráadásul vezetőként ment nyugdíjba, az alján kezdte, és fokozatosan haladt előre.
Egy idő után a fizetéseik között is nagy lett a különbség, és apámnak a nyugdíja is meghaladja anyám fizetését, és teljesen más dolgokhoz értenek, amihez anyám ért, ahhoz apámnak nincs érzéke, amihez apám ért, az meg anyámnak kínai.
Ugyanakkor mégis egy szinten vannak párként, mert emberileg, értékrendet tekintve hasonlók, össze tudták hangolni az életüket, hasonlók az igényeik az élet dolgaiban, a különbségeket pedig tudják kezelni (hogy kívülálló szemében mennyire, vagy hogy más habitusú emberek másképp csinálnák, az más kérdés, de az ő kapcsolatuk szempontjából működik már több, mint 30 éve, ez a lényeg).
Egyébként pedig anno egy újság társkereső rovatán keresztül ismerték meg egymást.
No, szóval a lényeg, hogy bárhol találhatsz társat, ha nyitott vagy, csak nézz tovább a felszínen. Ha ügyes vagy, gyorsan le tudod szűrni, hogy x illene-e hozzád vagy egyáltalán nem. Igen, vannak dolgok, amiket már rögtön lehet tudni, hogy ez biztos nem. Nálam ilyen a dohányzás, a szervezetem elutasítja (eléggé intenzíven hadakozik), szóval kénytelen vagyok itt húzni egy határt (bocsi minden dohányzó férfitől), de mondjuk a papír, a végzettség (azok száma és szintje), a jelenleg betöltött munkakör... az már más tészta, mert ez soktényezős, hogy éppen aktuálisan hol vagy, és miért.
42 es leírta a lényeget ennél jobban nem lehet a témát összefoglalni.
Mondok egy példát: mindig azt mondtam én egy tetovált, külföldi, dohányos... Stb stb sorolhatnám nővel ugyan össze nem jönnék. Erre most szerelmes vagyok egy cseh tetovált nőbe, mert megfogott a lénye. Szerinted?
Jó persze lehet "listát" összeállítani de felesleges.
Valamint megmondom őszintén a diplomások között van a legtöbb bunkó álszent ember. Tisztelet a kivételnek. Erről ez a véleményem.
Nem felesleges a lista, csak az tényleg olyan legyen, aminek értelme is van, és nem tud rácáfolni az élet.
Nálam van értelme kiszűrni a dohányosokat, mert csíp/fáj/könnyezik a szemem, tüsszögök, fáj a fejem... nem táplálok illúziókat, hogy majd én leszoktatom (meg is kapnám, hogy így fogadtam el, akkor miért akarnám megváltoztatni), nem, aki le akar szokni, magától, magáért tegye, és a másik fél se tápláljon illúziókat, hogy majd megszokom, mert a testemnek ezekkel a reakcióival nem tudok mit kezdeni, és nem fogok hozzászokni, ne fussunk fölösleges köröket, nem vagyunk egyformák, én egy dohányzó emberrel nem illenék össze a fenti okok miatt, egyszerűen képtelenek lennénk együtt élni, másnak meg akinek nemdohányzóként ez nem akadály, annak másképp működik a teste.
Vannak dohányzó jó barátaim, szóval nem is arról van szó, hogy dohányosokkal nem közösködök és minden bagós távozzon tőlem, csak ők barátok is maradnak, ezt a határvonalat nem lépjük át. :-)
A Hungarian Wall Streeten keresgélj, de azoknak tapasztalatom szerint nem az intelligens nő kell feltétlenül.. ;)
Én diplomás vagyok de a párom nem, de mint egy másik 25 éves hölgy is leírta ne ez alapján ítélj, mert negatívan és pozitívan is csalódhatsz..persze ha nyitott vagy rá.
Engem több diplomás férfi bántott meg mint nem... Nem mellesleg a nem diplomás páromnak saját vállalkozása van és elég jól is keres. Értelmes, nagyon jók a meglátásai... ne a papírt nézd..főleg manapság amikor minden boldog és boldogtalan azt hiszi muszáj egyetemre mennie hogy "legyen valami papírja"... Irgalmatlan idióta diplomás emberek vannak... azért én 25 évesen ezt már rég megtapasztaltam..kétlem hogy te nem..légy őszinte magadhoz, és ne legyenek előítéleteid. Nyilván ne egy prolival állj le, de nem minden "nem diplomás" rossz ember... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!