Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha nem a "raktáros, takarító" kalibert keresem?
Tudom ez ellenszenvesnek tűnhet, de diplomás vagyok, ezzel az jár, hogy középvezető is, és hozzám hasonló párt szeretnék.
Szinte életem sincs a munkán kívül. Nem járok el sehova. A munkahelyen pedig én vagyok a legfiatalabb, a többieknek már van párjuk, szóval a munkahelyi ismerkedés kihúzva.
Hova járjak el? Hol találhatok értelmes embert, aki komoly párkapcsolatra vágyik?
25 éves nő vagyok. Olykor futni szoktam, emellett ami sportot még szeretek, azt csak nők űzik. Más hobbim nem nagyon van, de pl szeretek (csak nem szoktam) szép időben sétálni vagy kiülni a szabadba.
Szóval merre találhatok párt? Mert ha itthon ülök, akkor nem lesz.
Mondd, te mit tudnál nyújtani egy párkapcsolatban, kérdező?
Mi az, ami miatt egy férfi számára te a nyerő választás lennél?
A 21. században nem futja egy normális telefonra, amivel tudsz ékezetes betűket írni? Már az én 20. századi Nokiám is tudott magyar ékezetes betűket írni, szóval ne hozakodj elő a 21. századdal.
Vagy ennyire igénytelen lennél?
28-as a kerdezo ugyanennyit tett. Megemlitette hogy diplomaja van, te megis elitelted a valaszodban.
29-es nem vagyok igenytelen (aranyos:)) kisebbsegi komplexus, faj amugy?), de a billentyuzetem nem magyar, igy jelenleg ha akarnek sem tudnek magyar ekezetes betuket hasznalni. De koszonom az itelkezest. Ugyes kis magyar vagy! Gratulalok! :)))
Jó sok irigy, kötekedő ember van. Annyit írok hogy "diplomás" és "középvezető" és már mindenki nekem esett.
13# Szerintem sehol nem írtam hogy büszke vagyok erre. Honnan szedsz ilyeneket??
Én sem hátszéllel kerültem be. De én kérek elnézést hogy találtam egy végzettségemnek megfelelő állást.
17# Azért ezeket a dolgokat emeltem ki, mivel több üzemben voltam már. Láttam pár szalag melletti embert, takarítót, raktárost, segédmunkást. Tényleg volt köztük jó szívű rendes ember, de általánosságban alpárian beszélnek, buták stb.
Bocsánat hogy 5 év egyetem után és értelmiségi (bocs a szóért) munka végzése mellett nem olyan pár szeretnék, akinek minden második szava "oszt", és minimálbért hoz haza.
Inkább úgy szeretnék élni, hogy mindenünk meglegyen amire szükségünk van, ehhez pedig a másiknak is az enyémhez hasonló fizetés kéne.
18# Kösz, legfeljebb enni megyek Mekibe....
20# Én is dolgoztam már három műszakban és hétvégén is, addig míg normális állást kerestem. Amit még egyszer mondok, Önállóan, és nem hátszéllel kaptam meg.
Az 1-2 jó szándékú válaszolónak pedig köszönöm a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!