Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha nem a "raktáros, takarító" kalibert keresem?
Tudom ez ellenszenvesnek tűnhet, de diplomás vagyok, ezzel az jár, hogy középvezető is, és hozzám hasonló párt szeretnék.
Szinte életem sincs a munkán kívül. Nem járok el sehova. A munkahelyen pedig én vagyok a legfiatalabb, a többieknek már van párjuk, szóval a munkahelyi ismerkedés kihúzva.
Hova járjak el? Hol találhatok értelmes embert, aki komoly párkapcsolatra vágyik?
25 éves nő vagyok. Olykor futni szoktam, emellett ami sportot még szeretek, azt csak nők űzik. Más hobbim nem nagyon van, de pl szeretek (csak nem szoktam) szép időben sétálni vagy kiülni a szabadba.
Szóval merre találhatok párt? Mert ha itthon ülök, akkor nem lesz.
Online tarskereso illetve szervezett randik.
DE!!!
Nagy marhasag vegzettseghez kotni a dolgot. A diploma nem garancia arra, hogy az illeto illene hozzad.
A szemelyisegre kellene figyelni, nem a papirokra.
Szia,
Egyidősek vagyunk és én is nő vagyok. Értem én,hogy te diplomás vagy ( én is ), és hűha még középvezető is. De,kicsit leszállhatnál a magas lóról és át pattanhatnál egy pónira. Hogy miért? Mert már eléggé benne vagy(unk) a korban és általában az ilyen pasik házasok,családosok vagy munkamániásak. Ahogy te is mondtad nincs időd és magánéleted sem. Így ez már egy kicsit nehézkes. És meg jön emellé ez a lekicsinylő stílus. Figyelj,én a konditeremben ismertem meg a vőlegényem,aki raktáros. (targoncás jobban mondva) Ne hogy azt hidd,hogy proli munka (jó vannak kivételek). Ő anyira eszes, talpraesett ,meg van a józan esze ( ami sok diplomás és középvezetőről nem mondható el!)és érzelmi intelligenciája is nagy,hogy semmi pénzért nem dobnám el egy aktatáskás bájgúnárért. Ne hidd azt ,hogy nem keres jól és hogy azért nem kell túlóráznia. (irodán sokszor hétvégén is bent dolgoznak. Tapasztalat) Rendben,hogy tanult és okos vagy,de még nem tapasztaltál. Bele fog törni a bicskád. Tanulópénznek jó lesz. Szóval ne általánosíts! Amúgy meg ha már az arcodról nem lehet leolvasni ezt a lenéző stílust majd akkor lesz valakid. Ahogy a nők is úgy a férfiak is megérzik a "szándékodat".
25N
"Szinte életem sincs a munkán kívül."
és akkor miért is kell kapcsolat? arra hogy lesz időd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!