Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 25 éves rezidens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 25 éves rezidens doktirnak meg tetszik egy 22 éves takarító? És váltanak pár pikáns fotót és addig hazudik a telefonba míg el nem megy a lány a talira és ott közli a doki hogy csak sexpartnert keresek és hogy rád gondoltam?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi van mièrt bàntják ennyire meg az embert
2015. nov. 17. 22:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%
Az emberek nem jól viselik az őszinteséget úgy látom.
2015. nov. 17. 22:59
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Jó lenne tudni, most az bánt, hogy csak szexelni akar vagy, hogy nem jöttél össze egy orvossal?
2015. nov. 17. 23:02
 3/18 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az lenne, hogy fogod magad és elsétálsz. Vagy mit szeretnél tenni?
2015. nov. 17. 23:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

1-es. Az ám az őszinteség:

"és addig hazudik a telefonba míg el nem megy a làny a talira"

2015. nov. 17. 23:06
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
A takarító nem gondolhatta komolyan, hogy ennél többet akar tőle egy orvos... Egyik doki sem vállalna fel egy kapcsolatot nyilvánosan ilyen különbségekkel.
2015. nov. 17. 23:22
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

szerintem te is tudod ,hogy nem egy brazil szappanoperában vagyunk ,ahol az orvos beleszeret egy takarítónőbe.Ne menj bele ,csak megalázod magad

Attól még ,hogy takarítónő vagy ,megérdemled a megbecsülést és a szeretetet ,de ebben a felszínes világban ne legyenek illúzióid.

2015. nov. 17. 23:39
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem értem én sem.

Szerintem ha valaki csak szexet akar, akkor azt előre kell közölni, már az elején. Igaz nem ez a jellemző. De örülj annak, hogy nem az ágyjelenet után derült ki.

2015. nov. 18. 00:16
 8/18 anonim ***** válasza:
48%

Azért a dokik ne legyenek már elszállva maguktól... Attól hogy orvosok semmivel sem többek. Egy kapcsolat intelligencia kérdése, nem pedig azé, hogy ki milyen szakmában dolgozik.

És mielőtt oltást kapnék, hogy irigy vagyok az orvosokra, közlöm, hogy rendes munkával, normál időben többet keresek, mint ők :)

2015. nov. 18. 06:16
 9/18 anonim ***** válasza:
# 8 Mit dolgozol?
2015. nov. 18. 06:36
 10/18 anonim ***** válasza:

#9: írtam privit...

8-as voltam.

2015. nov. 18. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!