Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 25 éves rezidens doktirnak meg tetszik egy 22 éves
takarító? És váltanak pár pikáns fotót és addig
hazudik a telefonba míg el nem megy a lány a talira és
ott közli a doki hogy csak sexpartnert keresek és hogy
rád gondoltam?
Jól sejtem, hogy nem te vagy a rezidens?
2015. nov. 18. 08:51
Egy orvos nem megy bele ilyenbe, millió nőt megkaphat
2015. nov. 18. 09:31
Egy orvos nem megy bele ilyesmibe... nem olyan nagy számok az orvosok, még embernek is gyatrák néha... Seggelni meg bárki tud 6 évet, aki értelmesebb... épp csaj hangulata nincs hozzá. Szóval ne legyetek olyan nagyra magatokkal.
2015. nov. 18. 10:35
Ez nem attól függ hogy doki e, vagy éppen asztalos, ez ember függő. Mindenhol belefuthatsz ilyen emberbe, aki mézes mázos dumával telebeszéli a fejedet, aztán mikor odaadod magad, eldob mint egy tárgyat amire màr nincs szüksége
2015. nov. 18. 11:02
Nem értem. Az első találkozón megmondta mit akar, nem használt ki. Mit hazudott a telefonba amiért így meg kell sértődni?
És nem értem mi köze ehhez a munkáknak. Társkeresőn 4 pasiból 3 szexkapcsolatot keres holott orvoshiány van...
2015. nov. 18. 22:11
16/18 anonim válasza:
8,13-as válaszok írója! Neked valami komoly sérelmed lehet orvosok által. Átejthetett egy orvos egy randin vagy hasonló, de ha ennyi rosszindulat és irigység maradt benned, keress fel egy pszichológust, mert hosszú távon ez nem egészséges. Kevesebbet dolgozol, de többet keresel, mint ők? És erre vagy büszke, erre nagy az arcod. Gondolom, te is életeket mentesz nap mint nap. Tudod, az orvosok jelentős része ezért választotta ezt a HIVATÁST, nem a pénzért. Igen, ez egy hivatás, míg neked csak melód van, hiába keresel többet, tizedannyit nem ér a munkád. Már ha össze lehet hasonlítani egy papír aláírását meg az aktatologatást egy emberi élet megmentésével. S_ggelni bárki tud hat évig, csak nem mindenkinek van hangulata hozzá?! A "ha a volna ott nem volna" esete. Ez csak belemagyarázás, ilyet az nem mond, aki nem irigy. Én meg el tudnám végezni a Harvardot, csak nincs hozzá hangulatom. :)
2016. júl. 22. 10:09
Utolsó:
Valóban kevesebbet ér a munkám, épp csak ha én nem végzem el a feladatom, akkor az orvosok azt se tudják hogy mi merre hány méter :D
Gondolom te is doki vagy, ha ennyire odáig vagy magaddal :D Ha a kollégáim is annyira semmire kellők lennének, mint a legtöbb magyarországi orvos (igen, direkt a megkülönböztetés), akkor az a kevés műtét se sikerülne, sőt akkor a külföldi orvosok is meg lennének lőve :D
Szóval pattogj csak, és hidd azt, hogy féltékeny vagyok az orvosokra. Tudod minden út Rómába vezet, de Róma jelenleg ne az orvosokat jelöli :D
2016. júl. 23. 12:48
Na most nehéz eldöntenem, kitől undorodjak jobban: a gyalazkodó, általánosító kommentelőktől, vagy a kollégámtól, aki ilyen féreg módon viselkedett.
2016. okt. 14. 01:32
Kapcsolódó kérdések: